Vivatel-Globul
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 16:18
Vivatel-Globul
След 4 години плащане на сметките на глобул . И никаква реакция от тяхна страна за да ме задържат като клиент ,Само някакви си 5 % отстъпка имам.Много жалко за тях .От вчера съм с карта на вивател и съм доволен засега !! Сега цялто ми семейство си вземаме карти на Vivatel вярвах в глобул ,но уви !!!! Браво на Vivatel дадоха ми моя си номер на Глобул такаче всичко е супер !!
Re: Vivatel-Globul
Kakwo zna4i da te zadurjat kato klient???Ti moje6 da se vuzpolzva6 po vsqko vreme ot programata GloBul 30+.A pak otstupkata si e taka ili ina4e v tvoi plus!A puk programite ,koito moje6 da polzva6 si vajat i za teb i vsi4ki drugi klienti...Ti kakuv plan si polzval???
-
Ами инвалидна карта 25 мин за 14.4 !! ама вече не си заслужава!!!
И аз съм така като тебе 3 години и половина си плащам сметката на ГЛОБУЛ...не ме топлят някви 5% отстъпка и до другата седмица ще премина на ВИВАТЕЛ...това е правилния избор за хора като нас с "лоялен клиент" от ГЛОБУЛ...нека този лоялен клиент да си го търсят от другаде...ОБЯСНИ КАК СА ТИ ДАЛИ ТВОЯ НОМЕР НА ГЛОБУЛ СЛЕД КАТО СИ ПРЕМИНАЛ НА ВИВАТЕЛ...?
Ofertata naistina ne e lo6a moga da ti kaja , za6toto minutite sa ti kum vsi4ki operatori.Ama novite na Viva naistina sa po-dobri.Vaprosa e dali ima6 poznati na VIVA!Ako nqma6 ne si zaslujava !
-
Значи отивах в някои магазин 2BE ili някои друг които предлага абонаментни програми на Vivatel и казващ 4е изках номера ти да е сега си 0898 ....... да стане 0878 ...... ,но първо виж звани си на твоя номер на вивател и ако е свободен не ти дава свободно значи е свободен отиваш в някои магазин даваш лична карта попълват ти даните и ако всичко е ОК ти дават твоя номер :) никакви пари не ти изкат ако е нормален номер .и така аз супер се кефя сега с кеф ще го спра скоро !!
-
Е така си е но за 6 лв на месец имам 100 мин вечер !!! а като изкам да званя на някои друг Мтел Глобул е 0.47 ст!! до 14.4 примерно на месец ще говоря 18 мин !! а ако званя вечер са 21 мин. А ако говоря само към вивател !! 100 мин които са предостатъчно !! само 6 лв :) а на Глобул 25 мин.!! така че става!!! а като не ги изговоря се прехвърлят а на Глобул няма такова нещо и всеки масец най-малко 14.4 отделно смс и т.н :)
Ne naistina ofertata na VIVA e po-dobra ama minutite sa ti samo kum VIVATEL!Taka 4e kakvo zna4i zvanq!!!Zvani6 na 0,47 st kum drugite operatori!Az predpo4itam da sum s karta na M-Tel ili na GloBul kato si govorq na 0,15 st kum suotvetnata mreja i nqma da pla6tam mnogo...Pone dokato abonatite na VIVA ne stanat pone milion!
Айде Манчо минавайте всички към ВИВА за да могат да си оправят обхвата и да имат повече абонати ! :) Иначе ще си плащам пак доста за телефон!