Вивател МАМЯТ със Синята зона!!!

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Вивател МАМЯТ със Синята зона!!!

Мнение от KOBRETI » 21 яну 2008, 12:42

В центъра вече можем да паркираме с СМС... Всичко супер... Почнах аз от известно време да ползвам услугата.... През Вивател...

И като ми дойде една подозрително голяма сметка от 67 лв, се загледах в СМС-ите, да преброя чак толкова много ли съм пращал за паркиране...

И се оказа, че ВСИЧКИ СМС-и, пращани за Синя Зона, са отчетени по ДВА ПЪТИ, съответно по ДВА ЛЕВА общо. Погледнах в разпечатката за предишния месец, когато бях пратил само 3 такива СМС-а - И ТАМ СЪЩОТО, просто е било по-малко и не ми е направило впечатление. В настоящата ми сметка положението е същото 100%...

Както и да е - решавам, че ще се обадя на оператор и там ще видят, че са направили грешка и примерно ще ми приспаднат парите от следващи фактури илине що такова...

Обаждам се, след 7 минути чакане успявам да се свържа с оператор. Обяснявам му проблема, той казва да изчакам да провери.... Проверява, проверява и най-накрая най-нагло ми изтърсва, че

[b]- Проблемът е във Вашия телефон. Той сам праща СМС-ите по 2 пъти. СМС-ите са отчетени по 2 пъти в нашия център и няма какво да направя.[/b]

Как проблемът е при мен бе, сульо!?!?! Дори Н70-ката да е пращала по 2 пъти, защо това продължава сега с новата ми Н73-ка?!? Как така всички други СМС-и моят телефон ги праща по ЕДИН път, а точно тези към вас за Синя Зона - по ДВА пъти?!?! Егати интелегентния телефон...

Значи ВИВАТЕЛ решават да ни цакат двойно и после нашите телефони били развалени...

Горещо препоръчвам ако някой е плащал за синя зона да си прегледа извлечението...

P.S. Добре, сега ми се обадиха, и казаха, че щели да ги сторнират и да ми приспаднат сумата, но да не пращам такива СМС-и повече през 3Г, а само през 2Г....

krkrk
Регистриран: 13 яну 2007, 22:20

Re: Вивател МЯМЯТ със Синята зона!!!

Мнение от krkrk » 21 яну 2008, 12:53

ето това вече е "грубо". ама така е все пак в Бг всеки прави каквото си иска... а и бизнеса не е бизнес ,а чиста далавера. Шибана държава- Булгаристан !

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Re: Вивател МАМЯТ със Синята зона!!!

Мнение от SwollenMembers » 21 яну 2008, 16:36

Хаха ужас , недей да пращаш смс-и през 3G :D Недей и да говориш за всеки случай ... Кой знае колко хора с колко пари са набутани , но не се и разбрали .... Явно от минител имат проблеми с техниката , защото отначало можеше да се паркира само със смс-ите на м-тел и глобул , после БТК-то се включи с 300-та зора хахах , ма така е като кабелите са изгнили в безценните шахти :D Добре че все пак са обърнали внимание и са излезнали с някакво решение , редовна практика на всички оператори е да ти кажат,че проблемът е в твоя ТВ и да се оправяш,тъй като те са безгрешни и алчни за още и още парички,нали сме в булгаристан

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: Вивател МЯМЯТ със Синята зона!!!

Мнение от Capo_69 » 21 яну 2008, 19:07

Ебалници навсякаде !
малко да се отпуснеш и ти го на......
И на мен ми умразна да сам нащтрек постоянно и в "бизнеса" .
Вомента сам бесен по мои неща.

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 21 яну 2008, 19:45

I kak se prashta sms prez 3G?

Titan
Регистриран: 07 апр 2007, 10:22

Мнение от Titan » 21 яну 2008, 23:40

Аз съм доволен,изпращал съм СМС-и за синя зона и нямам проблеми.Винаги може да се случи,само да кажа смс-а който изпращаш за да си платиш се изпраща до единен номер,единна система ( техника която не е на БТК- за колегата паднал в изгнилата шахта ),от твоята сметка се дърпа ( начислява) 1.00лв от момента в който получиш входящия СМС за абунамента това че си платил успешно,и до колко часа е валиден абунамента, ако си получил 2 такива смс-а е възможно да са ти тарифирани и двата- но в такъв случаи вината дали е на Вивател или на фирмата изготвила единната система към която ТИ изпращаш смс-а!

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 23 яну 2008, 12:03

имам предвид, когато телефонът ти все е вързал в 3Г мрежата

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 23 яну 2008, 12:09

Не, пич, НЕ съм получавал ДВА потвърждаващи СМС-а и времето ми не е било тбелязвано за ДВА часа... Получавал съм винаги СМС, че е платено за следващия ЕДИН час...

Горещо препоръчвам на всички да си проверят разпечатките, ако са пращали, защто ператорът ми каза, че проблемът е в това, че по време на изпращането съм бил в обхват на 3Г мрежа, а не друго... А 3Г има в цяла София и който и да е пращал, сигурно се е набутал... Но няма да го компенсират, ак не се обади и не си потърси правата...

bobx3m
Регистриран: 19 окт 2007, 23:10

Мнение от bobx3m » 23 яну 2008, 14:09

Това с двойното таксуване се среща много често и при М-Тел и Глобул (когато става въпрос за номера с добавена стойност). Според мен проблема е, че провайдъра изпраща каква услуга сме ползвали и винаги е възможно да ни извозят :)

Отговори