vmobile - имате ли впечатления?
Re: vmobile - имате ли впечатления?
Благодаря! Писах си със съпорта - било е нещо при тях. Успях да го подкарам на Zoiper, но в тяхното приложение продължавам да не получавам входящи. Иначе ползвам PortSip softphone
И при мен, доколкото си спомням, имаше малко забавяне на активирането на входящите. Пробвай пакvgg1234 написа: ↑21 май 2024, 16:31Здравейте, ако не е позамряла тази тема за vmobile някой знае ли какви настройки се въвеждат на различно от тяхното приложение. Опитах всички възможни комбинации и не мога да се впиша. От тяхното не мога да получавам входящи обаждания, а само изходящи. Може би са променили нещо. Съпорта им не отговаря. На компютър нямам никакви проблеми. Дали не е нещо от андроида? Дал съм всякакви разрешения.
аз ги ползвам от няколко години и винаги съм бил с PortSip softphone. Просто един ден ме изхвърли и не можех да се впиша. В момента на Zoipera ми работи добре, въпреки че се лъгахме и с него малко. На приложението на vmobile не получавам входящиKOBRETI написа: ↑31 май 2024, 14:01И при мен, доколкото си спомням, имаше малко забавяне на активирането на входящите. Пробвай пакvgg1234 написа: ↑21 май 2024, 16:31Здравейте, ако не е позамряла тази тема за vmobile някой знае ли какви настройки се въвеждат на различно от тяхното приложение. Опитах всички възможни комбинации и не мога да се впиша. От тяхното не мога да получавам входящи обаждания, а само изходящи. Може би са променили нещо. Съпорта им не отговаря. На компютър нямам никакви проблеми. Дали не е нещо от андроида? Дал съм всякакви разрешения.
Услугата на Vmobile работи перфектно, без проблем. Използвамя за входящи и изходящи разговори, и особено за номера с 0700
https://0700bezplatnite.com/ (има и приложение) - почти няма "празно"