Война между операторите

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Война между операторите

Мнение от Обективният » 07 май 2012, 23:35

Мисля, че е време да се направи такава тема, в която всеки свободно да изразява личните си впечатления от войната между операторите. Към кой оператор сте се пренесли, вашата фирма с колко карти е отишла при другия оператор и така. Правя темата с цел да не се развалят другите теми, защото всеки път става война между защитаващи Мтел и защитаващи Вива.

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Re: Война между операторите

Мнение от NickRey » 07 май 2012, 23:57

А Глобул никой ли не защитава? :D

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 08 май 2012, 00:49

аз пък съм за Булсатком - дано станат мобилен оператор, на ментел спрях няколко карти, на глобул пренесох ваучер от ментел на ваучер на глобул да ги е яд, много ги е яд даже глобул.
виваком пък ме убеждават че не мога да пренеса ваучер от друг оператор на ваучер при тях, това в магазин разбира се.
не робувам на оператор имам и от трите (повечето предплатени разбира се), гледам на мен да ми е изгодно, да говоря евтино, такива войни и тем подобни глупости са за разни тийнейджърчета.
Ментел, Глобул и Виваком от тях само Виваком мъти водата на картела, но както е казал един велик българин: "и едните и другите са маскари". Няма най-добър, както няма и най-добра кола, там както е казал Форд, "най-добрата кола е новата кола". Телекомуникациите са динамичен пазар, днес единия води, утре другия ще води, после резултата ще е равен. В интерес на истината обаче ментел са най-скъпи, най-мудни и най-алчни и винаги догонващи.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 08 май 2012, 00:55

[Quote]на глобул пренесох ваучер от ментел на ваучер на глобул[/Quote]

Това възможно ли е?

Troll_
Регистриран: 03 май 2012, 18:09

Мнение от Troll_ » 08 май 2012, 03:18

Къде видя война между оепраторите? Има само картел между тях

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 08 май 2012, 10:41

[Quote]Къде видя война между оепраторите? Има само картел между тях[/Quote](yes)
Тя "Война между операторите" май се води само тук във форума;)

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 08 май 2012, 10:45

[Quote]Къде видя война между оепраторите? Има само картел между тях.[/Quote]
За жалост е така...

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 08 май 2012, 11:46

Има само картел между операторите под мълчаливото съгласие на държавата.

berserk
Регистриран: 02 юни 2008, 19:43

Мнение от berserk » 08 май 2012, 12:09

[Quote]
Мисля, че е време да се направи такава тема, в която всеки свободно да изразява личните си впечатления от войната между операторите. Към кой оператор сте се пренесли, вашата фирма с колко карти е отишла при другия оператор и така. Правя темата с цел да не се развалят другите теми, защото всеки път става война между защитаващи Мтел и защитаващи Вива. [/Quote]

хаха, война??? тя е само между служителите на различните оператори тука във форума...понеже не могат да мислят със собствения си мозък :D, иначе всичките оператори не стават за нищо, не само че има картел, а и се надпреварват как да измислят нови начини за заблуда на потребителя.

иначе сега съм много доволен от сегашния ми оператор...само дето не е български :)))

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 08 май 2012, 12:15

[Quote]Има само картел между операторите под мълчаливото съгласие на държавата.[/Quote]
Защо ми се струва, че с едно изречение изчерпахте темата?! ;)

Няма как да не се съглася и с твърдението:
[Quote]В интерес на истината обаче ментел са най-скъпи, най-мудни и най-алчни и винаги догонващи.[/Quote]
Бих добавил от себе си - Вива и Глобул, пък има какво още да направят за своите абонати, като в низходящ ред бих препоръчал удвояване или утрояване на националните минути предлагани в плановете им, без това да се отрази на цените и месечните такси, с цел печелене на повече клиенти и увовлетворяване на повече техни нужди. Даже бих желал не десетки различни абонаментни планове със скрити условия и половинчати оферти, ами 1-н флат-рейт план осигуряващ национални минути и при трите оператора, а "войната" им да се води на базата кой повече национални минути в този план ще предложи!
На мен лично ми писна от копи/пейст на офертите предлагани от трите оператора, показвайки ни не скрити договорени отношения по между им.

Отговори