VOLTE в България
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Re: VOLTE в България
Това показва а и незная дали Виваком имат 4G+ в Монтана.
Re: VOLTE в България
Забелязвате някаква промяна в издръжливостта на батерията на VOLTE?При мен сякаш се топи по-бързо,но и аз доста ровя из нета тези дни и не мога да преценя.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: VOLTE в България
Не, няма никаква промяна. Даже телефонът ми държи повече.
Re: Re: Re: VOLTE в България
Би трябвало да държи повече, защото няма преминаване от 4Г на 3Г при разговор което е свързано с допълнителна консумация
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
>>> По-натовярващ е. Или поне не е по-малко от 3G. Ако говоря повече от 2-3 мин изпитвам неприятно усещане преминаващо в болка.
Има логика. И лошото за мен е, че ги усещам такова излъчвания. Повече от 15 мин разговори и все едно съм ударил 50 г ракия :)
Начи само слушалки оттук натам е спасението и то жични. :|
Има логика. И лошото за мен е, че ги усещам такова излъчвания. Повече от 15 мин разговори и все едно съм ударил 50 г ракия :)
Начи само слушалки оттук натам е спасението и то жични. :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Това не е някакво вредно въздействие. Просто ти се нагрява главата от микровълните.
Някои хора са по-чувствителни. Bluetooth слушалки също ще помогнат - сигналът е слаб, все пак излъчват до метри, а не до километри като за връзката с клетката.
Също би помогнал телефон с по-ниско SAR.
СЪЩО ТАКА е добре да избереш оператор с по-силно покритие където живееш, ако това е възможно, защото по-силно се налага да излъчва телефонът, ако обхватът е слаб.
Някои хора са по-чувствителни. Bluetooth слушалки също ще помогнат - сигналът е слаб, все пак излъчват до метри, а не до километри като за връзката с клетката.
Също би помогнал телефон с по-ниско SAR.
СЪЩО ТАКА е добре да избереш оператор с по-силно покритие където живееш, ако това е възможно, защото по-силно се налага да излъчва телефонът, ако обхватът е слаб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Volte може да се изключи...
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Как се действа с volte
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Все едно си си пъхнал главата в микровълновата, така действа.
Електромагнитните емисии през 4G, са по-големи от 3G!
[Quote]Това не е някакво вредно въздействие. Просто ти се нагрява главата от микровълните.[/Quote]
Това ако не е вредно, не знам кое е!
Не мерси, аз нямам нужда да си пържа достатъчно изпържения мозАк.
Електромагнитните емисии през 4G, са по-големи от 3G!
[Quote]Това не е някакво вредно въздействие. Просто ти се нагрява главата от микровълните.[/Quote]
Това ако не е вредно, не знам кое е!
Не мерси, аз нямам нужда да си пържа достатъчно изпържения мозАк.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Имам предвид, че не прави мутации, не руши клетки, освен ако не ги свариш... Неприятно е, няма спор.