VOLTE в България
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Да, нищо не прави, затова хората затъпяват в аритметична прогресия, те и консервантите нищо не правят и лекарствата и те!
Ама нищо де, "тъп та му лесно".
Ама нищо де, "тъп та му лесно".
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Добре а как се работи с нея, имам я като опция, включена е,, но не знам как как се активира. С redmi note 4 съм. Малко повече разяснения за нея, виждам, че сте вещи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Затъпяват защото образованието не се цени, пада, демотивирани хора стават учители.
И като последствие хора, които не разбират от физика, химия и биология, се плашат от "страшните лъчения" от телефона, от напълно нормални химически вещества. Всичко около нас е химия. Най-опасния е диводороден монооксид. ;)
А не виждат реалните проблеми - затъпяват , защото четат повърхностни неща вместо Khan academy и open culture, разболяват се, защото ядат твърде много мазнини и Захари, че е най-достъпно, пътуват по 1 в кола, дишат отрови и затлъстяват.
И като последствие хора, които не разбират от физика, химия и биология, се плашат от "страшните лъчения" от телефона, от напълно нормални химически вещества. Всичко около нас е химия. Най-опасния е диводороден монооксид. ;)
А не виждат реалните проблеми - затъпяват , защото четат повърхностни неща вместо Khan academy и open culture, разболяват се, защото ядат твърде много мазнини и Захари, че е най-достъпно, пътуват по 1 в кола, дишат отрови и затлъстяват.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Няма да ти опонирам, само ще кажа, че не винаги 2+2 е 4 и не става само с четене, изисква се и нещо друго!
реторичен въпрос:
А какво става с флората на най-големия имунен орган червата, след като я "консервираш".
реторичен въпрос:
А какво става с флората на най-големия имунен орган червата, след като я "консервираш".
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Колеги, няма ли кой да отговори на въпроса ми
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Имай предвид, че е активно за определени на случаен принцип телефонни номера, а не за всички, които са абонати на Теленор !
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Благодаря, е аз съм на виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
VIVACOM я тестват от известно време и сигурно скоро също ще я активират за клиентите си. Това важи и за А1.
-
Re: VOLTE в България
Че ще го пуснат тройката е ясно. При мен започват да се въртят едни въпроси от рода на - ВОЛТЕ съвместимо ли е с HD Voice, когато се говори с чужбина и ако чуждите оператори имат Volte дали и така качеството ще е с перфектно качество,дали при движение като се провежда разговор и от 4г падне на 2г дали ще прекъсва разговора и т.н.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus