VOLTE в България
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Е, ние винаги сме на опашката! Въпреки огромните приходи на операторите, достигащи до 800-900 милиона лв. на всеки един от тях!!!
А в Индия Jio предизвика истинска революция, като предложи достъпни цени и огромни пакети с мобилен нет през LTE мрежата. Другите оператори бяха буквално заплашени от фалит и тръгнаха да се обединяват, за да оцелеят!
В България ни липсва един такъв, за да се появи най-после истинска конкуренция!! Място има- и трите оператора са с едни от най-високите приходи сред всички фирми във България! Огромни суми се въртят, а винаги получаваме последни новите технологии!!
А в Индия Jio предизвика истинска революция, като предложи достъпни цени и огромни пакети с мобилен нет през LTE мрежата. Другите оператори бяха буквално заплашени от фалит и тръгнаха да се обединяват, за да оцелеят!
В България ни липсва един такъв, за да се появи най-после истинска конкуренция!! Място има- и трите оператора са с едни от най-високите приходи сред всички фирми във България! Огромни суми се въртят, а винаги получаваме последни новите технологии!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Мисля че не опира толкова до самата цена, колкото до самия производител с който работят. На всички им е ясно , че точно най- скъпите телефони не поддържат VoLTE за нашата мрежа в момента , а и гледам че започнаха да добавят евтинии-Huawei Y5 , Honor 8 lite , Samsung J6
Re: VOLTE в България
И ако не говоря през VoLTE какво ще стане,не знам как се води качеството на разговорите които провеждам но за мен са перфектни.Говоря с хора от трите оператора.
Re: Re: VOLTE в България
Проведи разговор с един и същ човек, абонат на друг оператор през месинджъра и след това през 3Г мрежата и после кажи дали са "перфектни".
Re: Re: Re: VOLTE в България
Не може да се прави никакво ама никакво сравнение между инернет телефонията и нормалната телефония.
Досега не съм чул ни пръщене ни заглъхване ни прекъсване,чувам ясно и мен така ме чуват.
Все пак ползвам телефон Nokia ;)
Досега не съм чул ни пръщене ни заглъхване ни прекъсване,чувам ясно и мен така ме чуват.
Все пак ползвам телефон Nokia ;)
Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Ти пробва ли това, което ти предложих или просто си повтаряш някаква мантра, в която вярваш? Въпроса е риторичен, не ми отговаряй...
Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Ето едно видео, което илюстрира огромната разлика в качествoто на звука. Видеото е записано през 2014 г. в САЩ, когато са пуснали там VoLTE, смятайте колко сме назад спрямо другите страни:
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CPFiufYmtAc[/Youtube]
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CPFiufYmtAc[/Youtube]
Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
А ти Миленчо вярваш ли на глупостите които си написал?
Сега не съм пробвал и не мисля да ти се вържа на простотиите.
Но съм говорил и през фейсбук и през вайбър и уатсаап и няма място за сравнение.
И така,мен не ме бърка дали ще поснат VoLte.
Сега не съм пробвал и не мисля да ти се вържа на простотиите.
Но съм говорил и през фейсбук и през вайбър и уатсаап и няма място за сравнение.
И така,мен не ме бърка дали ще поснат VoLte.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Като не те бърка, какво пишеш в темата за VoLTE в България? Аман от тролове...
Изгледай поне видеото, дано ЧУЕШ разликата...
Изгледай поне видеото, дано ЧУЕШ разликата...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Трол си ти
Аз за разлика от теб не говоря от прехвалената ти мрежа на Vivacom,не мисля да гледам тъпото видео,там разговр през messenger ли провеждат,че да го гледам?
Аз за разлика от теб не говоря от прехвалената ти мрежа на Vivacom,не мисля да гледам тъпото видео,там разговр през messenger ли провеждат,че да го гледам?