VOLTE в България
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Внимание, трол! Пълен игнор!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
И ти си вивакомски трол ама......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
[Quote]И ти си вивакомски трол ама......[/Quote]
Грешиш- той и още няколко други глупака тук не са тролове, а проста са идиоти без грам мозък ;)
Грешиш- той и още няколко други глупака тук не са тролове, а проста са идиоти без грам мозък ;)
Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
@Диян чуваш ли се какви глупости пишеш? Нямало място за сравнение между обикновената телефония и VoIP... Явно не си говорил през мрежата на Мтел. Въпреки че аз отдавна се махнах от тях, трябва да призная че с техния HD Voice разговорите бяха все едно през някое VoIP приложение - кристално се чуваше. И се чудя защо никой от другите оператори не го пусна това нещо за толкова години. В момента съм на виваком и понякога качеството на разговорите е доста зле - говоря предимно с хора на теленор и не знам дали проблема е при мен или тях.
Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
[Quote]@Диян чуваш ли се какви глупости пишеш? Нямало място за сравнение между обикновената телефония и VoIP...[/Quote]
(yes)
(yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
[Quote]Грешиш- той и още няколко други глупака тук не са тролове, а проста са идиоти без грам мозък [/Quote]
Тук наистина съмв голяма грешка,признавам си :)
Тук наистина съмв голяма грешка,признавам си :)
Re: VoLTE в България
Някой знае ли дали има договор за висококачествени разговори между сегашното HD voice на А1, което ползват от 5 години и VoLTE-то на Теленор. Все пак е един и същ кодек и не би трябвало да има проблеми.
Аз ще разбера на 1ви, но питам предварително. :)
Аз ще разбера на 1ви, но питам предварително. :)
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: VoLTE в България
Аз и преди volte като говоря с а1 абонат се чува доста добре.
Re: Re: VoLTE в България
[Quote]Аз ще разбера на 1ви, но питам предварително.[/Quote]
След разговор с 123 на Теленор ми се каза, че от 01 Август ще се активира VoLTE на Samsung, Huawei и Alcatel.
За другите не е ясно.
След разговор с 123 на Теленор ми се каза, че от 01 Август ще се активира VoLTE на Samsung, Huawei и Alcatel.
За другите не е ясно.
Pixel 8 Pro
Re: Re: Re: VoLTE в България
Браво, колега! (yes)Право в десетката! Теленор и Виваком откриват топлата вода при качествените разговори, докато ние абонатите на А1(Мтел тогава) говорим със супер качество от поне 5 години. Дори да звъня на абонат на А1, който не поддържа HD voice, пак качеството е много добро. (yes)