VOLTE в България
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VoLTE в България
На кой оператор си? Защото при мен настройките се появиха на Теленор. Обадих им се да ми активират VoLTE и засега всичко работи. Пробвай да поставиш теленорска СИМ карта от приятел, който е на на договор (понеже услугата не се предлага за предплатени карти) и виж дали ще ти излезе опцията.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VoLTE в България
Ок. Аз на а1 и на виваком съм пробвал.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: VOLTE в България
Bypass мисля че има само за Xiaomi телефоните, някъде го бях гледал.. Аз съм с Ноут8 и не успях да го подкарам, въпреки че го активирах през P20 Pro (Виваком).. Евентуално с руут може и да можеш да изкараш настройките и да се опиташ, в XDA със сигурност има такива теми..
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: VOLTE в България
Между другото сега видях в сайта на А1 Австрия, че поддържат Volte само за закупени от тях телефони, с изключение на iphone
https://www.a1.net/voice-plus
Die Smartphones müssen über die aktuelle A1-Software-Version verfügen. Bei einzelnen Modellen wird die passende Software via Over-the-Air Update innerhalb der darauffolgenden Wochen verteilt. [B]Frei (offen) gekaufte Gerate werden nicht unterstutzt (Ausnahme: iPhones). [/B].
Тук може и да не е така, ама да няма изненадани после като пуснат услугата :)
Явно е трудно подкарването на такива услуги, щом и в чужбина е труден launch-а... Аз не вярвам някой от трите оператора "да не иска" да пусне ъпдейти за повече модели, просто явно е сложна работа с тия ъпдейти, защото и без това в Андроид фрагментацията е много голяма.. Така че да не ги храним много :)
https://www.a1.net/voice-plus
Die Smartphones müssen über die aktuelle A1-Software-Version verfügen. Bei einzelnen Modellen wird die passende Software via Over-the-Air Update innerhalb der darauffolgenden Wochen verteilt. [B]Frei (offen) gekaufte Gerate werden nicht unterstutzt (Ausnahme: iPhones). [/B].
Тук може и да не е така, ама да няма изненадани после като пуснат услугата :)
Явно е трудно подкарването на такива услуги, щом и в чужбина е труден launch-а... Аз не вярвам някой от трите оператора "да не иска" да пусне ъпдейти за повече модели, просто явно е сложна работа с тия ъпдейти, защото и без това в Андроид фрагментацията е много голяма.. Така че да не ги храним много :)
Re: Re: VOLTE в България
Приятел със S7 Edge от технополис има VoLTE на Теленор. Може ъпдейтите да са за цяла България?
Кой кодек ползва А1 в Австрия?
Кой кодек ползва А1 в Австрия?
Re: Re: Re: VOLTE в България
И на мен ми излезе volte calls опцията при теленор и е активна. За съжаление не мога да я пробвам защото интернетът ми е ограничен на 3g. Заради предплатената карта предполагам. С s9+ съм. Браво на теленор. Нито вива, нито а1 имат volte за този телефон.
Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Ако си пуснеш месечен пакет интернет за 15 лв ще имаш 4G за месец.
Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
И този за 10 лв има 4g.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Да, ама имам карти на а1 и вива. Тази на теленор я взех за тестове. С триста зора ми дадоха бонуса от приложението my telenor, но се оказа, че нетът е на 3g. Незнам дали искам да се набутвам повече за мобилни услуги.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Няма как да ползваш 4g c пакет, различен от тези за 9.90 и 14.90.
Всъщност има де - ако картата ти е стара и си ползвал 4g в тестовия период. Но за новите е това.
Всъщност има де - ако картата ти е стара и си ползвал 4g в тестовия период. Но за новите е това.