VOLTE в България
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Всъщност, за да провеждам разговори през volte само 4g нет ли ми трябва? Не е нужно да имам и пакет минути. Разговорите ще се черпят от нета.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Много искаш. Минутите са си отделно. Пак добре, че не се престрашиха да ги таксуват отделно и като минути и като трафик.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Колкото и за HD Voice ти трябва нет :D
За Wi-Fi calling предполагам разбираш какво трябва.
За Wi-Fi calling предполагам разбираш какво трябва.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
На предплатена карта ли ти излиза volte? Или аз все нещо неразбрал. :D
Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Някой знае ли на какъв принцип виваком определят кой има hd voice и кой не? Използвам техните услуги и със старият ми телефон (LG G3) имах hd voice когато говорех с почти всеки абонат на виваком. На скоро си взех S8+ и сега го има само когато звъна на един единствен номер.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
@c0median Да, на предлатена.
@sandi7 Как разбираш, че ползваш HD voice на G3-ката. Доколкото разбирам си на виваком.
@sandi7 Как разбираш, че ползваш HD voice на G3-ката. Доколкото разбирам си на виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
При мен HD Voice тръгва само с два номера- един на Вива и един на боб. Като някой път и с тях не тръгва :) Няма друго обяснение, освен че е на случаен принцип и без приоритет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Ами просто разликата в качеството като говорех с абонати на виваком беше осезаема. А сега е така като говоря само с определен човек.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
При мен е същото... преди няколко месеца си смених телефона и на новия изчезна HD voice. Днес трябваше да звънна на една фирма с вивакомски номер и веднага усетих hd качеството, а с други номера не става. Явно наистина е на случаен принцип.
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: VOLTE в България
С Galaxy S9+ съм, на Telenor. Преди две седмици, със security update-а за този месец (Август) ми се появи в настройките опцията за VoLTE и го пуснах. От тази сутрин, обаче, горе в status bar-а до иконките за LTE и Wi-Fi сигнала вече имам и такава, на която пише VoLTE1. Да разбирам, че вече работи? Не трябваше ли да се пуска само по време на разговор?