VOLTE в България
Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
[quote]Вместо да се чудиш какво да изсмукаш между пръстите си[/quote]
А ти вместо да се чудиш как да се заяждаш, вземи се пообразовай малко и внини в думите ми. Знам, че да си напънеш мозъка ще е трудно за теб, но все пак опитай.
А ти вместо да се чудиш как да се заяждаш, вземи се пообразовай малко и внини в думите ми. Знам, че да си напънеш мозъка ще е трудно за теб, но все пак опитай.
Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Аха, ама като другите го оправят и се наложи и на вас да го пуснете, ще викаш колко е яко, колко е кристално..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
[Quote]Аха, ама като другите го оправят и се наложи и на вас да го пуснете, ще викаш колко е яко, колко е кристално..[/Quote]
Гроздето е кисело.
Гроздето е кисело.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Ако @nbamrvolte е прав, ябълката и нокиите няма скоро да видят волте при Теленор, за сметка на китайчетата, което е и факт
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
За Теленор в много възможно още с ИОС 12.1 да има волте.
Re: VOLTE в България
При нас с жената нещата се получиха на Виваком.След като ни активираха и на двете карти Volte проработи.Взех на жената UMIDIGI ONЕ и след като пилучи смс че е активна услугата,рестарт и готово.Аз съм с LeEco Le S3 и отначало не сработи,но от 4-5 дена ми тръгна HD Voice не чисто Volte.Не разбирам защо не се активира на всички и да се ползва от хората които имат съвместими апарати?!
Re: Re: VOLTE в България
При боб има ли волте, че нещо не сработва при мен?
Re: Re: Re: VOLTE в България
Боб ползват мрежата на А1. А1 засега нямат VoLTE, така че - не, bob нямат.
Re: Re: VOLTE в България
Много добре се развива VoLTE във България. Откакто съм на него забравих за архаичните 2Г и 3Г мрежи, качеството на звука е съвсем друго, бързината на свързване също.
Вива може да са обявили 4 модела официално, но да не забравяме, че има над 10 модела Xiaomi, които си работят безпроблемно със VoLTE и при Теленор и при Вива. В Андроид форума моделите са изброени в специална тема в раздела на Xiaomi. Защо не ги обявяват официално нямам идея, важното е, че потребителите ползват тук и сега една много добра и качествена услуга (yes)
Вива може да са обявили 4 модела официално, но да не забравяме, че има над 10 модела Xiaomi, които си работят безпроблемно със VoLTE и при Теленор и при Вива. В Андроид форума моделите са изброени в специална тема в раздела на Xiaomi. Защо не ги обявяват официално нямам идея, важното е, че потребителите ползват тук и сега една много добра и качествена услуга (yes)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: VOLTE в България
VoLTEто на Теленор при Mi 5s и с къстъм ром, няма подкарване по нито един медот от описаните в миуи форума и андроидбг... На абсолютно всяка една друга марка, която има поддръжка на услугата "на хартия" (дори да не е обявено от Теленор), картата ми работи на пълна пара.
От сега нататък само Huawei..
От сега нататък само Huawei..