VOLTE в България
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Те и 4G не знаеха какво е, но вече масово се използва (whistle)
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Спри се с тези евтини провокации, защото като те почешем, пускаш теми като ощипана мома. Къде са модовете и Мишо, че не се вземат мерки?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Определено надминаха очакванията ми
Теленор България“ обяви, че делът на новата гласова услуга Voice over LTE (VoLTE) вече достига 5% от общия трафик. Компанията пусна тази възможност за своите потребители през май тази година. Тепърва услугата ще се развива, като една от причините за по-бавното разрастване е ограниченият брой устройства, които са съвместими с VoLTE.
Теленор България“ обяви, че делът на новата гласова услуга Voice over LTE (VoLTE) вече достига 5% от общия трафик. Компанията пусна тази възможност за своите потребители през май тази година. Тепърва услугата ще се развива, като една от причините за по-бавното разрастване е ограниченият брой устройства, които са съвместими с VoLTE.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Не е коректно това което пишат: " ограниченият брой устройства, които са съвместими с VoLTE". На практика има много устройства, които могат да работят с VoLTE, но за съжаление Теленор не ги подържа.
Pixel 8 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
След последния ъпдейт на моя мейт 10 про и аз имам в менюто опция за VoLTE, но вивата си пипат ушите. Иначе рекламират. :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Ако искаш пробвай номера с картата, където я слагаш в P20/20 Pro на някой приятел, за да тръгне волтето. На мен така ми казаха, че ще тръгне на моя S9+, но не ми се занимава да търся някой с такъв телефон само заради идеята. Ето сега Росен, ако иска да каже за нашите модели кога ще имат волте, може да го направи в темата, след като е в “кухнята”.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Понеделник ще попитам.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Не е нужно да имаш познат с такъв телефон. Можеш да сложиш сим картата в апарат в офис на виваком и да пратиш смс и да чакаш отговор.
Re: VOLTE в България
Аз го активирах на нот 9, като сложих картата на S8.
Re: Re: VOLTE в България
Това означава, че от свиваком умишлено не искат да го активират за s/note 9. Даже по телефона отказват активация.