VOLTE в България
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
По принцип би трябвало сега да имаш VoLTE (тъй като Voice and Data трябва да ти бъде зададен на LTE), но трябва да тестваш с обаждане и данните да са ти включени, колкото да виждаш дали стои на LTE или дропва на 3G.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Няма смисъл да пробва ,защото няма да стане . При iPhone моделите има две опции в мрежовите настройки. Едната опция е за iPhone модели към оператор, който не поддържа VoLTE. ( Voice and Data и избор на 2G/3G/4G мрежа). Другата опция излиза само при оператор , който има активирано VoLTE за iPhone( Voice and Data и избор Voice and Data и Data only на 4G/LTE)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Сега разбрах. Благодаря за обяснението.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Това е "предимството" да си с "премиум" телефон. Друго си е китайска пръчка за 200 лв., модел 2016-та която си бачка безгрижно с VoLTE... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Аз успях да си активирам VoLTE на виваком на galaxy A8 2018. Понеже не познавам никой на виваком с VoLTE, не мога да го пробвам пълноценно. Но сега вече ми показва когато по време на разговор се използва HD Voice (излиза HD горе в ляво).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Дядо Росенчо преди да си хапнеш поредния екзотичен плод (жълт продълговат) да те осведомя, че дори сертифицираните от Apple: M-Tel (настоящ A1) и Telenor нямат опция VoLTE - така, че проблема не е само оператора, а за “огромния” списък от цели 2 модела телефони при Vivacom не остава нищо друго да се посмеем :D
Пък за китайската ти пръчка от зрънчо, която с шамански заклинания/набиране на свръхсекретни и тайни кодове за изстрелване на междуконтинентални ракети подкарала VoLTE - радвай й се на играчката, докато все още работи, че зрънчо ще вдигнат цената, колкото на Ruffles/Lays :P
Пък за китайската ти пръчка от зрънчо, която с шамански заклинания/набиране на свръхсекретни и тайни кодове за изстрелване на междуконтинентални ракети подкарала VoLTE - радвай й се на играчката, докато все още работи, че зрънчо ще вдигнат цената, колкото на Ruffles/Lays :P
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Догодина пак дай хиляди левове за орязани дървета и се жалвай по форумите що не ти работи това и онова... Плащайте си данъка глупост и не се оплаквайте. (whistle)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
За какво да дам хиляди левове? Изрязани екрани и бъдещи “продупчени”?
По сегашния също мога да говоря и въобще не ме бърка грам има ли/няма ли VoLTE.
По сегашния също мога да говоря и въобще не ме бърка грам има ли/няма ли VoLTE.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Но сега вече ми показва когато по време на разговор се използва HD Voice (излиза HD горе в ляво).
Коя настройка ползваш от мрежовите Ims vivacom или hos. Защото на мен ми излизат тези и не знам коя да активирам.
Коя настройка ползваш от мрежовите Ims vivacom или hos. Защото на мен ми излизат тези и не знам коя да активирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Да, наистина показва иконка HD при разговор. Даже и когато говоря с Нокиа 3310. Разлика в качеството на звука не мога да усетя.