VOLTE в България
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Знам, че е 2g. Пошегувах се, че виваком са пуснали 1g заради лошото качеството на мрежата им :D:D:D
Re: VOLTE в България
Здравейте скъпи приятели,
кой оператор предлага услугата VoWiFi (Voice over Wi-Fi) ?
Благодаря Ви.
кой оператор предлага услугата VoWiFi (Voice over Wi-Fi) ?
Благодаря Ви.
Re: Re: VOLTE в България
В България все още никой.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: VOLTE в България
Евентуално Виваком но те го объркаха нещо това ВОЛТЕ.
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Евентуално,ама не.
Re: Re: VOLTE в България
Всъщност в България има такъв оператор с vowifi и volte - bulsatcom.
Както и vmobile.
Както и един забранен за споменаване тук.
Какво като е през приложение?
Както и vmobile.
Както и един забранен за споменаване тук.
Какво като е през приложение?
Re: Re: Re: VOLTE в България
Само дето не е пуснато през мрежата, а чрез виртуално приложение. Направо нямам коментар. :D
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
От както активирах volte на неофициално поддържан телефон често разговорите бяха зле и ми казват, че не се чувам. Иначе като говоря с някой който има volte е кристално качество, но... За сега го спрях. Не си струва за няколко човека с volte разговорите ми масово да са с лошо качество.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
S8 Telenor,нямам никакъв проблем,само като влезна в близката Билла и се колебае между 3G
и 4G и понякога губи по някоя секунда при прехвърляне.Но това е много рядко,обикновено прехвърля още при набирането.
и 4G и понякога губи по някоя секунда при прехвърляне.Но това е много рядко,обикновено прехвърля още при набирането.