VOLTE в България
Re: VOLTE в България
Volte хаби ужасно много трафик. Според мен мрежите не издържат и затова е така. Видяхте как паднаха скоростите.
Ти чуваш ли се голям трафик... Колко да е голям за глас? Че то месенджера за трафик на глас са му достатъчни 28кбпс. Между другото следя една група у сурат тефтер, та там от днес много хора с Huawei казват че са получили смс и активация на VoLTE от Vivacom моделите са Mate 20/Pro P20.
Между другото скоростите на виваком се скапаха тотално след пробното пускане за една седмица на 4G+. Сигурно тотално са се оплели в настройките.
Аз иначе толкова жалби за качеството на мрежата писах и нищо. Отговарят ми, че като няма добро 4g да ползва 3g или 2g. Това е нещо от сорта на: като няма хляб яжте пасти.
Аз иначе толкова жалби за качеството на мрежата писах и нищо. Отговарят ми, че като няма добро 4g да ползва 3g или 2g. Това е нещо от сорта на: като няма хляб яжте пасти.
След няколко дни използване потвърждавам,че разговорите прекъсват и то доста. Някой път е на първата минута,друг път е след 5-6 минути.но прекъсвания има на всеки един разговор. След всичкото това чакане и най-накрая като го активираха,сега съм принуден да го спра ръчно за да провеждам разговори. Настрана от това днес питах на 123 за ето тази карта - https://www.vivacom.bg/bg/residential/c ... -abonament , казват ми че мога да си я взема от магазин като си преподпиша договора за интернет вкъщи,и в магазин ми казват че няма как да стане. В един техен магазин преди 2 седмици ми предложиха iphone 8 plus ,ако си преподпиша картата и днес ми казват в друг офис, че отдавна не предлагат 8цата
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Значи говориш с оператор пред служител в магазин и му даваш телефона на високоговорител. Нагли до безобразие.
Вече работи на Huawei P10
На сайта на Виваком са добавени още модели с поддръжка за волте и всички са Huawei.
-
- Регистриран: 22 фев 2019, 23:21
След ъпдейт до Android 9 на Samsung Galaxy Note 8 се появи VoLTE, използвайки мрежата на Виваком. Иначе в сайта на оператора моделът не фигурира като поддържан.
То и моя Редми 5 плюс го няма на сайта, но е активно.
Друг е въпросът, че нямам с кой да го пробвам
Друг е въпросът, че нямам с кой да го пробвам