VOLTE в България
Re: VOLTE в България
По време на разговор трябва да се влезе в това меню, за да се покаже информацията.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Дано свърши работа. По време на разговор ми излиза и икона HD.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Зависи към какъв телефон звъниш. С p20pro ми се е получавал Evs разговор, другият поддържан Самсунг s8 май му липсва настройка за този кодек
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Искам да попитам колегите на Теленор имат ли VoLTE? Аз съм с iphone XR, активирах си режима от настройките на телефона, но при разговор винаги телефона минава на 3G. Във Варна съм ако има значение.
Допитване до @Ванката или някой, който знае.
Това ли е най-изчистения разговор, който може да се постигне през Волте?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Evs кодека може да разгледаш в интернет има информация. В случая се използва super wideband ширина на битрейт 24.4 kbps. Позволяваше ширината до 16 килохерца звук(20 на full wideband) до колкото си спомням и битрейт до 128 kbps. И поради това е по-добро качеството спрямо amr_wb - до 7 килохерца и 23.85 kbps максимален битрейт. На практика на full band може да прекара звук в целия диапазон, който човешкото ухо може свободно да чуе.deexteer написа:Допитване до @Ванката или някой, който знае.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Последна промяна от Maxthon на 05 окт 2019, 19:05, променено общо 3 пъти.
С Ноут 9-ка съм, ама за протокола не е български оператора.
Питам, защото разговора е изчистен до максимално, шум няма, качестовото е почти на живо.
Част съм от пилотните проекти на T-mobile в Холандия и тестваме всичко. VoLTE VoWifi 5G