VOLTE в България
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Re: VOLTE в България
Галакси А8,Vivacom
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Ако мога да се доверя на майка ми от разговорът който проведохме, тя каза, че и на нейния S7 Edge изписва VoLTE. Не знам дали има някакво значение, но по време на разговор винаги присъства иконката HD.
ПС. Като се прибера в Казанлък скоро, ще вида какво е положението, дали наистина има VoLTE. Пък и мисля да го руутна, че нещо не работел добре вече.
ПС. Като се прибера в Казанлък скоро, ще вида какво е положението, дали наистина има VoLTE. Пък и мисля да го руутна, че нещо не работел добре вече.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ако и тя е на Виваком гледаш битрейта на кодека по време на разговор. ако е 23.85 значи е волте. А и както вече забеляза свързването между два волте телефона е моментално.Ванката написа:Ако мога да се доверя на майка ми от разговорът който проведохме, тя каза, че и на нейния S7 Edge изписва VoLTE. Не знам дали има някакво значение, но по време на разговор винаги присъства иконката HD.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Последна промяна от Maxthon на 06 окт 2019, 21:35, променено общо 1 път.
Активирано на друг телефон или те си го активираха?jikata_mon написа:Галакси А8,Vivacom
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Активирах го на Самсунг Галакси S8
Относно volte за Самсунг! Ако не е закупен от опреторите Теленор или Виваком ( това се отнася за внесенети от други оператори в европа телефони) и нямат активно ВоЛТЕ. Прави се следното: Влиза се в sammobile.com и се тегли версията на телефона на която последните три букви е BGL тогава отключва телефона за всички оператори инсталирасе елементарно чрез ODIN ( описано е в 4 стъпки) и за абонатите на Теленор ще тръгне веднага , а за пациентите на Виваком се активира със START на номер 1701, като задължително на хуятвей п20 про примерно или какъвто и да е било хОйвей ( нали са сключили договор с тях и за това е такъв ебалник услугата при селяндурите), та активирате си услугите там и за абонатите които поддържат Самсуснг от S8 нагоре се активира и услугата Vowi-fi. Аз съм със самсунг с 9 и ми работят перфектно и двете услуги чрез описания начин. И така се отървавате от оковите на хуйвей и селндурското поведение на Виваком.
Абе при селяндурите се активира пак по някакъв начин докато Гражданите от А1 сънуват volte, пък за vowifi да не говорим!
Не така стоят нещата с iPhone и VoLTE при Vivacom.
Дори да активираш SIM картата в "поддържани устройства" като я върнеш на iPhone въпреки менюто с опции за активиране - VoLTE не тръгва.
За сега единствено Telenor имат VoLTE на iPhone, докато A1 изобщо няма намерение за такава услуга по принцип, а пък Vivacom екслузивно само Huawei и няколко Samsung телефони, което си личи, че е умишлено, за да си пробутват китайските/корейските телефони вместо другите.
Просто пример с Three в Англия:
Дори да активираш SIM картата в "поддържани устройства" като я върнеш на iPhone въпреки менюто с опции за активиране - VoLTE не тръгва.
За сега единствено Telenor имат VoLTE на iPhone, докато A1 изобщо няма намерение за такава услуга по принцип, а пък Vivacom екслузивно само Huawei и няколко Samsung телефони, което си личи, че е умишлено, за да си пробутват китайските/корейските телефони вместо другите.
Просто пример с Three в Англия:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ами не става. Пробвахме да активираме VoLTE на един iPhone 8+ на VIVACOM, като сложих картата на човека в моя телефон. Уж картата е активна, а няма никаква индикация въобще за VoLTE...
Ако има някакво значение - телефонът е купуван от iStyle, а не от мобилен оператор.
Ако има някакво значение - телефонът е купуван от iStyle, а не от мобилен оператор.
Samsung GALAXY S22 Ultra
mjoy383 , за samsung galaxy s7 edge важи ли написаното?
Samsung Galaxy S22 ULTRA