VOLTE в България
Re: VOLTE в България
Как го реши това? Да не би като звъниш между операторите, обхвата да става на 3G? Ако е така, значи нямаш volte активирано. Защото няма значение дали отсрещния има volte или e на 3G, 2G, или стационарен телефон, или е на друг оператор. От оператора зависи как ще ти конвертира разговора.
Имаше в предвид разговорите между операторите да са с amr_wb кодек, а не като в момента с amr_nb 12.2 kbps.penmark написа:Как го реши това? Да не би като звъниш между операторите, обхвата да става на 3G? Ако е така, значи нямаш volte активирано. Защото няма значение дали отсрещния има volte или e на 3G, 2G, или стационарен телефон, или е на друг оператор. От оператора зависи как ще ти конвертира разговора.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Точно така, звука да е както Теленор-Теленор през LTE.
Не знам дали е свързано с темата, но с днешният ъпдейт на S10/10+ ми бе активиран и VoWIFI. Онзи ден тествах качеството на разговор с човек отсреща, който го беше активирал по-рано на неговия P20 Pro, но честно казано не съм очарован. От време на време накъсваше и провлачваше всякаш влизаше в тунел. Ще тествам по-късно услугата да видим при два активни абоната, дали ще има разлика.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Vowifi работи при стабилно силен wifi. За да започне да накъсва телефона с такава услуга е бил малко по-далеч от колкото трябва от рутера. Но при такива случаи би трябвало да прехвърли обратно към 4г мрежата.Ванката написа: ↑09 дек 2019, 16:26Не знам дали е свързано с темата, но с днешният ъпдейт на S10/10+ ми бе активиран и VoWIFI. Онзи ден тествах качеството на разговор с човек отсреща, който го беше активирал по-рано на неговия P20 Pro, но честно казано не съм очарован. От време на време накъсваше и провлачваше всякаш влизаше в тунел. Ще тествам по-късно услугата да видим при два активни абоната, дали ще има разлика.
17377F5E-B64E-4671-B575-1165AE88DE97.jpeg
Нещо не тръгва това VoWIFI. Трябва ли да звъня на оператор за да го пуснат, или трябва да тръгне от самосебе си?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Пращаш sms с текст start wifi на 1701.След това
рстарт и на самолетен режим.
рстарт и на самолетен режим.
Samsung Galaxy S22 ULTRA