VoLTE & VoWi-Fi
-
- Регистриран: 09 дек 2006, 13:22
Re: VoLTE & VoWi-Fi
A1 , S10+
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Колеги, когато сте на VOLTE изписва ли нещо по различно от 4G при айфон потребителите? На Теленор съм ако има значение.
Интересно,
на 12 про макс има опцията да включа VoLTE, при което ме посреща съобщение, че функцията не е сертифицирана от а1 за устройството и това може да повлияе на батерията и т.н., при потвърждение се активира, но при разговори си минава на 3G - трябва ли разговорът да е с друго истройство с VoLTE за да не пада на 3G или просто не си работи?
на 12 про макс има опцията да включа VoLTE, при което ме посреща съобщение, че функцията не е сертифицирана от а1 за устройството и това може да повлияе на батерията и т.н., при потвърждение се активира, но при разговори си минава на 3G - трябва ли разговорът да е с друго истройство с VoLTE за да не пада на 3G или просто не си работи?
Без значение на кой оператор/абонат/марка телефон се обаждаш, ако ти е активно VoLTE за твоята карта, по време на обаждане ще си оставаш на 4G/LTE. Щом те прехвърля на 2G/3G, значи услугата НЕ Е активна за твоята карта.radko89 написа: ↑30 ное 2020, 10:35Интересно,
А как се активира услугата ? Че от 123 отказват да я активират.
Току що разговарях с оператор - казаха ми, че в момента услугата им е тестова и се поддържа само от Galaxy S10+.
Също така споменаха, че нямат активации по карта и щом съм я пуснал от телефон в момента, в който стане активна за моя телефон ще си заработи
Малко са ми съмнителни техническите компетенции на операторите, но какво да се прави - ще се чака.
Също така споменаха, че нямат активации по карта и щом съм я пуснал от телефон в момента, в който стане активна за моя телефон ще си заработи
Малко са ми съмнителни техническите компетенции на операторите, но какво да се прави - ще се чака.
След като се забавиха толкова време с пускането на volte А1 можеха малко да се постараят сега и още с пускането да имат EVS. На снимката е показан профила за кодеците от Samsung S10+ за А1.
VoLTE в мрежата на A1 се предлага и за Huawei P40 Pro.