Това и аз го видях на моят апарат, но знае ли се - може да решат да го активират и вероятно преди да се активира ще трябва да мине нов Carrier update.
VoLTE & VoWi-Fi
Re: VoLTE & VoWi-Fi
Явно е било грешка, днес са махнали VoWiFi на 14-та серия айфони.
На Samsung S21 на Yettel работи VoWi-Fi
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Според screenshot-a имате две SIM карти, изключете другата (не Yettel-ската, от Диспечър на SIM карта) и вижте дали все още ще имате менюто WiFi разговори?
Когато и двете карти поддържат VoWiFi има отделни секции за всяка в менюто WiFi разговори.
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Да. Имам и втора карта на Vivacom. Явно на нея работи VoWI-FI, защото когато я изключа менюто не е достъпно. При изключване на Yettel-ската карта, си го има.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Един лаически въпрос.
Ако съм на wi - fi, а на телефона ми е изписано VoLte, означава ли че имам VoWi - fi?
Питам, защото такива означения ми излизат на Самсунг Галакси S8 плюс и Ноут 10 плюс когато съм на wi - fi мрежата нас.
Ако съм на wi - fi, а на телефона ми е изписано VoLte, означава ли че имам VoWi - fi?
Питам, защото такива означения ми излизат на Самсунг Галакси S8 плюс и Ноут 10 плюс когато съм на wi - fi мрежата нас.
Не.
Индикатора за vowifi на самсунгите е друг, подобен е на wifi индикатора, но със слушалка.
Ако пише че е на volte значи е на volte.
Като превключи на vowifi ще смени иконката и ще знаеш.
Индикатора за vowifi на самсунгите е друг, подобен е на wifi индикатора, но със слушалка.
Ако пише че е на volte значи е на volte.
Като превключи на vowifi ще смени иконката и ще знаеш.
Виждаш долу VoWiFi на SIM2 и VoLTE на SIM1. Също така, ако имаш 2 SIM карти и поне Android 12, може да ползваш VoWiFi през данните на другата сим карта.angelstamb написа: ↑29 сеп 2022, 13:30Един лаически въпрос.
В настройките на Wi-Fi calling сложи телефонът да предпочита Wi-Fi за разговори, ако искаш да се използва по-често.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.