VoLTE & VoWi-Fi
Re: VoLTE & VoWi-Fi
Днес в мрежата на Orange RO видях, че имам VoLTE от А1.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Да, тук пише поддържаните оператори и Orange RO го има там:
https://www.a1.bg/rouming-darzhavi-i-partnyori > Виж къде можеш да говориш и да сърфираш в роуминг
Също и в тази секция на този лин > Виж в кои държави и оператори можеш да използваш VoLTE roaming
VoLTE и VoWIFI не работят на Виваком от няколко часа в София, май
Не е само в София. Явно нещо му донастройват.martel написа:VoLTE и VoWIFI не работят на Виваком от няколко часа в София, май
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
айде...volte/vowifi на вивата тръгна (в Бургас поне)
За съжаление, пак са го спряли, и сега не работи. Типично в стил United Group - правим мрежата да е възможно най-зле.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
да, вярно е. от няколко часа пак го няма.
И не само не работи VoLte ами имах проблеми с разговорите, не чувах отсрещната страна. Провалиха ми много важни разговори. Ако тези кретени от Виваком продължат с простотиите си които не за първи път им се случват не знам какви други мизерии ще сътворят за в бъдеще.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Не че нещо, ама в днешно време има поне 5 начина да се обадиш на някой ако наистина разговорите са ти "много важни"mamuta70 написа: ↑28 авг 2024, 22:34И не само не работи VoLte ами имах проблеми с разговорите, не чувах отсрещната страна. Провалиха ми много важни разговори. Ако тези кретени от Виваком продължат с простотиите си които не за първи път им се случват не знам какви други мизерии ще сътворят за в бъдеще.
Иначе да - нямаше за 2 часа при мен някъде. Сега е ОК
Здравейте, колеги!
Към кои чуждестранни оператори ви излиза HD индикатор като ги наберете или като наберат вас?
Аз съм на А1 и при мен това са следните като ги набера:
Vodafone NL
KPN NL
Telekom Deutschland
Vodafone GR
С номера на други чуждестранни оператори не съм разговарял, но ако има други, бих добавил повече информация за в бъдеще.
Интересното е че като първите два ме наберат, не излиза HD индикатор и качеството съответно не е високо също, но ако ги набера аз, няма проблем. За другите два оператора не мога да кажа, защото не са ме набирали.
Забелязах също, че като набера KPN и Telekom, звукът за „свободно“ е като този на А1 все едно си звъня на номер на А1 в България.
Друго интересно нещо е, че като номер на Yettel, регистриран в мрежата на Vodafone GR (роуминг), ми се обади, качеството пак е HD, но ако се обадя аз, не е. Може да е така и за други държави, в които има Vodafone, но нямам наблюдения.
Към кои чуждестранни оператори ви излиза HD индикатор като ги наберете или като наберат вас?
Аз съм на А1 и при мен това са следните като ги набера:
Vodafone NL
KPN NL
Telekom Deutschland
Vodafone GR
С номера на други чуждестранни оператори не съм разговарял, но ако има други, бих добавил повече информация за в бъдеще.
Интересното е че като първите два ме наберат, не излиза HD индикатор и качеството съответно не е високо също, но ако ги набера аз, няма проблем. За другите два оператора не мога да кажа, защото не са ме набирали.
Забелязах също, че като набера KPN и Telekom, звукът за „свободно“ е като този на А1 все едно си звъня на номер на А1 в България.
Друго интересно нещо е, че като номер на Yettel, регистриран в мрежата на Vodafone GR (роуминг), ми се обади, качеството пак е HD, но ако се обадя аз, не е. Може да е така и за други държави, в които има Vodafone, но нямам наблюдения.