впечатления от сигнала на max в София

mobiletechnology™
Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от mobiletechnology™ » 16 окт 2015, 10:25

Вземи си за 20 лева месечно неограничен.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 16 окт 2015, 10:52

Става замо за дейта карта според мен.
Ако ни трябва цена от 5ст на минута нет1 го проедлагат това, и там кредита е валиден 6 месеца.SIP си е и си го използваш с какъвти сип клиент искаш, кеф ти на десктоп кеф на мобилен.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от mkpetrov » 16 окт 2015, 10:56

Така е, войс само като пуснат роуминга с Мтел, дотогава най-добре предплатени или на Близу ако имат безсрочни (Че не става много ясно от сайта им - струва ми се, че може да имат такава опция. Някой питал ли е в техен офис?).

R420
Регистриран: 19 яну 2007, 18:23

Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от R420 » 16 окт 2015, 15:39

[Quote]Има много минуси: 1. Иска активен GPS да Ви следят, невинаги успява да определи правилната локация и започват банерите за лоша локация, подобрете локацията си. 2.Набира много бавно и докато го обърне от 0 в 359 формат. 3. При изключен телефон звъни, дава свободно пък май не е точно. 4. При набиране на несъществуващ номер отново звъни и няма гласова поща. [/Quote]

От всички точки които си написал истина е само точка 2, всичко друго е откровена лъжа. Аз звъня с изключена локация и нямам банери, нямам реклама. От момента на натискане бутона за набиране до позвъняване отсрещната страна са точно 15 сек. При изкючен телефон, оператора на набирания номер казва че телефона е излючен или извън обхват. Тествано с боб и виваком. При вкючване на телефона при боб дори върна sms за пропуснато обаждане от номера на войсера. При не съществуващ номер дава заето. Как ги определяш тези си заклячения като казваш "МАЙ" което трябва да разбирам че не ползаш услугата изобщо, а даваш закючения. В повечето ти постове пишеш и се изказваш негативно за VoIP телефонията. Ами на нас ни харесва като с Милен например. Да аз съм мазохист и ще продъжа да ползвам такива у-ги :) а за теб явно не е тази услуга.

bozmana
Регистриран: 29 апр 2014, 08:45

Мнение от bozmana » 16 окт 2015, 16:32

Трудно ми е да повярвам, че звъниш без локация. При мен е абсолютно невъзможно и го пробвах още първия ден (разбирай, започнах да набирам тотално забравил да я включа).

Пък и самите Макс го комуникират така на сайта си и се съмнявам да послъгват точно затова. Най-малкото, няма смисъл. :)

R420

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от R420 » 16 окт 2015, 17:04

[Quote]Трудно ми е да повярвам, че звъниш без локация.[/Quote]
Аз съм с рутнат телефон и програма която спира рекламата. Операциона с-ма Андроид.

R420

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от R420 » 16 окт 2015, 17:14

Тези които имат войсер, могат да набират call центъра 0999 111 безплатно на Макс. Иначе ще кажа че служителите им в магазините не са запознати наистина с много неща които предлагат.

mobiletechnology™
Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24

Мнение от mobiletechnology™ » 16 окт 2015, 17:17

[Quote]От всички точки които си написал истина е само точка 2, всичко друго е откровена лъжа.[/Quote]
Бих го приел лично но няма смисъл,просто може да си извадил късмет с телефон който работи по описания начин но при повечето хора се получава друго. А сама птичка пролет не прави ! А и за войпа да допълня, нес ъм против него но само ако е истински ! Такива измислени приложения на групата делмонт и разни измишльотини няма как да ме спечелят. Там нямаш и опция за мобилен номер без пренос на същия от друг оператор.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от Мilen » 16 окт 2015, 18:52

[Quote]Току-що се връщам, имах работа между 2-та края на София и имах възможност да тествам по-обстойно. Мрежата се държи много добре, слушах радио в колата през цялото време и не прекъсна нито веднъж, което не ми се е случвало дори на Виваком. Освен вкъщи, тествах на още 2 места в сгради, едната по-забутана - имаше сигнал и там. Булсат също имаха навсякъде сигнал, където тествах - на места техният е по-силен, на други - на Макс, може би са относително изравнени.[/Quote]
Моите впечатления от мрежата на Макс са същите! Родих се с техния мобилен нет, след бъгавия, бавен и с лошо покритие нет на Мтел в София.
Към центъра за обслужване 0999 111 няма смисъл да звъниш от други номера, разговора към него през приложението е безплатен.

Виждам, че доста платени тролчета са се изказали за услугата, без да я пробват реално. Няма лошо, очевидно виждат заплаха в нея :) Както казах и преди, вече човек може да забрави за тройния картел, както за мобилен нет, така и за разговори. След по-малко от два месеца, с националния роуминг, вече и в цяла България!

Някой спомена Нет 1- там ти дават софийски стационарен номер от вида 02/4.... Тук истински мобилен 0999, като може и да си пренесеш номера! При нет 1 трябва минимум 10 лв. да заредиш, докато тук само 5 лв. Плащаш само толкова, колкото изразходваш! При нет 1 срок на валидност 6 месеца, но и тук като заредиш два пъти по 5 лв. и стават 5 месеца валидност. Можеш и допълнително да заредиш 50 лв. със срок на валидност 6 месеца и 100 лв. -една година.
При нет 1 цените за разговори към GSM-и в Европа са безумни- 50-80 ст. на минута. При Макс- само 10 ст. на минута към всички мобилни номера в Евросъюза!! И накрая- за смешните 5 лв. при Макс получавате освен 100 мин. към всички мрежи в България и подарък- сим карта с включени 1000 МБ 4G LTE мобилен нет. След изчерпването им продължавате да сърфирате на 256/128 kpbs още 2 месеца и половина! Предложение без аналог досега!!

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от mkpetrov » 16 окт 2015, 19:28

Относно роуминга се чудя следното - дали няма да е активен само на нови тарифи и нови сим-карти - тоест всичко след влизането му в сила? Защото все пак там условията ще са други и ще е ясно дефинирано коя тарифа колко трафик ще има в роуминг, докато при старите вече ще е подписан договор и няма това да е упоменато. Най-добре май си е наистиан да се изчака засега. Иначе на Близу тарифите не са лоши. Но поне по телефона ми казаха, че нямат опция за безсрочен. Като имам път, ще мина все пак и през някой офис да питам. А иначе предвид закупуването им от Мтел, очаквам скоро да спрат да го предлагат - все пак няма логика да продават продукт на конкуренцията. :)

Отговори