Всичко за роуминга
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Всичко за роуминга
[Quote]Сега четох интервю на един от Активни потребители и казва,че ако от бг набиране номер в чужбина който не започва с +359 ще си ни таксуват както преди?[/Quote]
А снощи по новините на БТВ някакъв Игнат Арсенов (Европейски потребителски център), каза, че например ако се намираме в Германия и искаме да звъннем до трета страна (например Португалия), щяло да ни се таксува, не като роуминг, а като международен разговор...:D
А снощи по новините на БТВ някакъв Игнат Арсенов (Европейски потребителски център), каза, че например ако се намираме в Германия и искаме да звъннем до трета страна (например Португалия), щяло да ни се таксува, не като роуминг, а като международен разговор...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Всичко за роуминга
Пълни глупости.
Феноменални глупости.
Феноменални глупости.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Всичко за роуминга
Прав е. Защото това не е роуминг.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Всичко за роуминга
Дефакто може да се ползва само да звъниш на бг номера
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Всичко за роуминга
Нищо подобно. Живял сте в колосална лъжа. Или просто имате затруднения с четенето, защото всичко си беше ясно написано.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Всичко за роуминга
Ти на Бачев каквото и да напишеш все ще е залудо, селски бек да ти разбира от техмика... да, фе, да... (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 28 апр 2017, 07:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Всичко за роуминга
Здравейте,
Тези дни видях някъде из форума информация, че Теленор имат предплатен план с роуминг, но на сайта им не открих информация кой точно е. Някой има ли представа? В шкафа имам тяхна карта, която не ползвам, но вероятно ще ми влезе в употреба при пътуване извън страната.
Тези дни видях някъде из форума информация, че Теленор имат предплатен план с роуминг, но на сайта им не открих информация кой точно е. Някой има ли представа? В шкафа имам тяхна карта, която не ползвам, но вероятно ще ми влезе в употреба при пътуване извън страната.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Всичко за роуминга
мегабайтите в роуминг последно отделно ли са от националните или вътре в националните общо за роуминг и за БГ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Всичко за роуминга
При виваком са част от мегабайтите в БГ, т.е. не са отделно.