Web&Talk нови и стари условия
Web&Talk нови и стари условия
Гледам, че старите планове вече са в коша. Днес разбрах, че ще има нови услови.
Да видим какво ще излезе.
ПП - сега я видах и тук в сайта.
ПП2 - сега видях и на сайта на Глобул - минутите вече са към всички, което е пърфект, но падат мегабайтите, което не е добре. Режат на едно стъпало директно до 64.
Честно казано за мен, като клиент на 35 кинта, малко ще ми е чудно какво да правя през ноември, като изтече договора . :| Може все пак минутките да надделеят при избора.
Да видим какво ще излезе.
ПП - сега я видах и тук в сайта.
ПП2 - сега видях и на сайта на Глобул - минутите вече са към всички, което е пърфект, но падат мегабайтите, което не е добре. Режат на едно стъпало директно до 64.
Честно казано за мен, като клиент на 35 кинта, малко ще ми е чудно какво да правя през ноември, като изтече договора . :| Може все пак минутките да надделеят при избора.
Re: Web&Talk нови и стари условия
http://globul.bg/bg/postpaid.31.html?posm=21
по-малко мегабайти за същите пари, по-ниска скорост след изчервпането...
по-малко мегабайти за същите пари, по-ниска скорост след изчервпането...
А за минутите нещо си позабравил, вече написах за мегабайтите.
А нещо ми се губят и SMS, MMS към Глобул де.
ПП - при тая цена на най-големия пакет айфона ще трябва да е подарък (woo):D:|
А нещо ми се губят и SMS, MMS към Глобул де.
ПП - при тая цена на най-големия пакет айфона ще трябва да е подарък (woo):D:|
Отврат! Изчезват SMS, MMS, губят се мегабайти, пада скоростта след изчерпване... Да не говорим, че от 1500 мин (от които съм изговорил в момента 1215, седмица преди зануляването) падат на мизерни 300. За къв са ми - да звъня на ментел и вива ли? аз за тях си имам опции.
Развалиха много плана, мога само да се радвам, че преподписах миналия месец и сега няма да го правя явно повече близките няколко години, да не изтърва "сиренцето" :)
Много зле, Глобул (а 64кбпс дали е скорост изобщо няма да коментирам! Върнахме се в 90-те отново!) (no) (no) (no)
При тая цена не виждам грам смисъл в плана - едно време всички искаха "минути към всички" сега НА ВИ едни минути :D Плащаш цена към друга мрежа, а си говориш при себестойност под стотинка - голям кеф, нали ;) Ама баламите за какво са....
EDIT: Сега видях, че програмата си ми съществува, с (повторно) удвоени МБ и абсолютно същите условия, като преди, само с ново име: GLOBUL UNITED.
Сега се чудя що за смисъл има мобилен оператор да преименува плановете си след футболен клуб от друга държава при това... Няма такава простотия, но те си знаят... Със сигурност има 100-200 човека в България, на които най-най-най-най-любимия им отбор е този и ще сключат договор с Глобул, понеже плана носи същото име и има безплатен****** достъп до http://manutd.globul.bg ...
Адмирации към маркетинг отдела, че мислят с размах :D
Развалиха много плана, мога само да се радвам, че преподписах миналия месец и сега няма да го правя явно повече близките няколко години, да не изтърва "сиренцето" :)
Много зле, Глобул (а 64кбпс дали е скорост изобщо няма да коментирам! Върнахме се в 90-те отново!) (no) (no) (no)
При тая цена не виждам грам смисъл в плана - едно време всички искаха "минути към всички" сега НА ВИ едни минути :D Плащаш цена към друга мрежа, а си говориш при себестойност под стотинка - голям кеф, нали ;) Ама баламите за какво са....
EDIT: Сега видях, че програмата си ми съществува, с (повторно) удвоени МБ и абсолютно същите условия, като преди, само с ново име: GLOBUL UNITED.
Сега се чудя що за смисъл има мобилен оператор да преименува плановете си след футболен клуб от друга държава при това... Няма такава простотия, но те си знаят... Със сигурност има 100-200 човека в България, на които най-най-най-най-любимия им отбор е този и ще сключат договор с Глобул, понеже плана носи същото име и има безплатен****** достъп до http://manutd.globul.bg ...
Адмирации към маркетинг отдела, че мислят с размах :D
Гърчолята искат да ни издоят като овце, искат май ние българите да им връщаме световния дълг?!? Не мога да кажа, че съм бил доволен до сега от тях, но предлагаха поне до сега разумни планове, що се отнася до личното ми потребление и на фона на другите две алтернативи. Сега с новите условия на УЕб § Толк, сключилите 2-ву годишни договор на Коледните промоционални оферти с 1000мин към Г и 150МБ на макс за 12,90лв/месец могат спокойно да си отворят една студена следобедна (beer)
:|
:|
Малко така са - аз усетих още тогава, че ще е промоцийка този план и много мислех, ама като нямам за какво да ползвам картата - как да взема... Сега същия е пак Манчестърски, но орязан до 300 мин (само към собствената). Но поне МБ са 300 и те (ако за някой това е утешение :))
Аз също тихомълко си отварям бирата (beer) без излишно да дразня... и аз се възползвах от промото на ниска цена :) жалко за новите абонати.
ПП: Като се замисля плана за 34,90 лв. (500 национални + 500МБ) е всичко от което имам нужда, само, че цената му трябва да е [B]24,90лв[/B] ;)
ПП: Като се замисля плана за 34,90 лв. (500 национални + 500МБ) е всичко от което имам нужда, само, че цената му трябва да е [B]24,90лв[/B] ;)
Е по старите условия ограничават и до 32 - къде е поводът за радост?(woo)
Въпрос на лично потребление е. За мен повода за раздост в старите Коледни промо условия беше ниската цена на месечен абонамент - 12,90лв с включени 1000мин в мрежата на Г, както и 150МБ на макс. скорост, все пак за тази цена няма аналог от предлаганото на пазар, но пак казвам въпрос на лично потребление си е... е и носене на два телефона (blush)
[Quote]по-малко мегабайти за същите пари, [B]по-ниска скорост след изчервпането[/B]...[/Quote]Погледни по-положително на нещата:
[Quote][i]*** След изчерпване на количеството MB на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 64 kbps [B]и не се прилага допълнително ограничение по отношение на скоростта.[/B][/i][/Quote]:D
@[B]PLAYL|FE[/B]:
[Quote]Като се замисля плана за 34,90 лв. (500 национални + 500МБ) е всичко от което имам нужда, само, че цената му трябва да е [B]24,90лв[/B] ;)[/Quote](yes)
[Quote][i]*** След изчерпване на количеството MB на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 64 kbps [B]и не се прилага допълнително ограничение по отношение на скоростта.[/B][/i][/Quote]:D
@[B]PLAYL|FE[/B]:
[Quote]Като се замисля плана за 34,90 лв. (500 национални + 500МБ) е всичко от което имам нужда, само, че цената му трябва да е [B]24,90лв[/B] ;)[/Quote](yes)