Я да преброим абонатите ...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Я да преброим абонатите ...
Като контакти:
M-Tel 40%
Globul 35%
Vivatel 15%
БТК 10%
Като разговори:
M-Tel 25%
Globul 40%
Vivatel 30%
БТК 5%
M-Tel 40%
Globul 35%
Vivatel 15%
БТК 10%
Като разговори:
M-Tel 25%
Globul 40%
Vivatel 30%
БТК 5%
явно всичко е въпрос на навик, и група.
аз говоря 90% от разговорите си в глобул и останалите с мтел/вивател/бтк и то основно само с един номер :)
та този тип промоции са много добри за хора като мене
аз говоря 90% от разговорите си в глобул и останалите с мтел/вивател/бтк и то основно само с един номер :)
та този тип промоции са много добри за хора като мене
Прав си. Може и да имаш 1000 номера на единия оператор, но ако говориш предимно с 3 на друг оператор, то втория е по-изгоден за теб.
Логично е всеки да има най-много номера на Мтел, все пак там са най-много абонати, но ако говори с 3 момера на Глобул, какво от това че останлите 100 са на Мтел? Или има много хора при които 80-90% от разговорите са със съпруга/та. Ако само неговия/нейния номер е на Вивател, какво от това че всички други са на други оператори?
Преди време някой беше задал тук един много хубав въпрос "Вие с колко милиона абоната говорите?"
Логично е всеки да има най-много номера на Мтел, все пак там са най-много абонати, но ако говори с 3 момера на Глобул, какво от това че останлите 100 са на Мтел? Или има много хора при които 80-90% от разговорите са със съпруга/та. Ако само неговия/нейния номер е на Вивател, какво от това че всички други са на други оператори?
Преди време някой беше задал тук един много хубав въпрос "Вие с колко милиона абоната говорите?"
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Бях на Ментел после на Глобул в разни групи,в които те карат да говориш искаш-не искаш.Сега съм на Вива.защото ми е най-евтино.Не съм броил контактите си,но обърнете внимание на друго-в стремежа си да се направят по-достъпни,удобни и евтини операторите правят всякакви трикове,номерца и ,,промоцийки''.Обявяват фантастични цифри за броя на абонатите си и България скоро ще стане май-май към 15 000 000!
Хехе радвам се,че някой си спомня
http://mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=75566&cat_id=1&view=0
при мен около 10% са на Вива от останалите МТел и Глобул са почти поравно,но разговорите ми около 75% са към Вивател и групата ни.
http://mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=75566&cat_id=1&view=0
при мен около 10% са на Вива от останалите МТел и Глобул са почти поравно,но разговорите ми около 75% са към Вивател и групата ни.
M-tel - 75%
Globul - 15%
Ostanalite - 10% (Mobikom, Vivatel, Mejdunarodni, BTC)
ne broia kum *88
Globul - 15%
Ostanalite - 10% (Mobikom, Vivatel, Mejdunarodni, BTC)
ne broia kum *88
Извод:
От ВИВАТЕЛ спят!!!
Като е така дайте много по-изгодни условия от сегашните, така че да се накарат хората да минат при вас. заради 5-10 лв/мес. на никой не му се иска да си смени телефона. Най-малкото неудобно е и трябва да се обадиш на 1 камара народ за новия си номер.
От ВИВАТЕЛ спят!!!
Като е така дайте много по-изгодни условия от сегашните, така че да се накарат хората да минат при вас. заради 5-10 лв/мес. на никой не му се иска да си смени телефона. Най-малкото неудобно е и трябва да се обадиш на 1 камара народ за новия си номер.
98-globul
7-mtel
0-viva
2-btk
b-connect sam neam bezplatni min nito ni6to
7-mtel
0-viva
2-btk
b-connect sam neam bezplatni min nito ni6to
Хората, с които говоря:
90% Вивател + бтк
10% останалите ...
==============
всеки си говори както му е изгодно. Не гледам марки и глупости, гледам какво предлагат.
Хората с които ми трябва да си изговоря минутите са на вивател и са доволни.
Другите които им е изгодно да са на глобул/м-тел да си стоят и да плащат по ненормални сметки.
Обикновено се получава така, че ако си смениш номера започваш да губиш пари и си склонен да им наливаш гушите само и само за да си запазиш номера. Ще видим, като приемат да си пазиш номера като сменяш операторите. В италия можеш да минеш примерно от 0333/5623478 (тим) към три (друг оператор) и вместо номера да ти е 0392/******* пак ти е 0333/5623478, но вече не си на ТИМ ами си на друг оператор "ТРИ" и така ;)
Аз имам 400 контакта в книгата, но на кой звъня ? на 10 -15 човека.
За 3 месеца имам 24 часа изходящи разговори дал съм 100лв за сметки досега .... Не говоря празни приказки, което е най-лошото :( просто работата ми го налага.... Б-конект потребителите рулират. Респективно и "примите" а хората на договори към другите 2 оператора просто жална им майка. Плащайте си - то е добре :)
90% Вивател + бтк
10% останалите ...
==============
всеки си говори както му е изгодно. Не гледам марки и глупости, гледам какво предлагат.
Хората с които ми трябва да си изговоря минутите са на вивател и са доволни.
Другите които им е изгодно да са на глобул/м-тел да си стоят и да плащат по ненормални сметки.
Обикновено се получава така, че ако си смениш номера започваш да губиш пари и си склонен да им наливаш гушите само и само за да си запазиш номера. Ще видим, като приемат да си пазиш номера като сменяш операторите. В италия можеш да минеш примерно от 0333/5623478 (тим) към три (друг оператор) и вместо номера да ти е 0392/******* пак ти е 0333/5623478, но вече не си на ТИМ ами си на друг оператор "ТРИ" и така ;)
Аз имам 400 контакта в книгата, но на кой звъня ? на 10 -15 човека.
За 3 месеца имам 24 часа изходящи разговори дал съм 100лв за сметки досега .... Не говоря празни приказки, което е най-лошото :( просто работата ми го налага.... Б-конект потребителите рулират. Респективно и "примите" а хората на договори към другите 2 оператора просто жална им майка. Плащайте си - то е добре :)
55% GloBul
25% M-Tel
15% BTK
5% Vivatel
25% M-Tel
15% BTK
5% Vivatel