Явор Колев: Ще затворим "Арена" и "Замунда"
Re: Явор Колев: Ще затворим
(yes)(yes)точно,казано,неможе да се затвори по никакъв начин,само реклама и дрънкане,каквото и да си говорим всички сваляме,всеки има нужда от торентите,това са едни от най-полезните в интернет неща.За мен няма никакво значение,какъв по нарадност е тракера,важното е да има тракери
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Първосмисълът на преминаването от интранет към интернет е точно това хората да споделят информация между отделни машини. В този смисъл Торентите са първосмисълът на мрежата.
Акция "Смукачите" може да е и за пиещите бира
Акция "Смукачките" да я направят на околовръстното между Драгалевци и Младост (woo)
Акция "Смукачите" може да е и за пиещите бира
Акция "Смукачките" да я направят на околовръстното между Драгалевци и Младост (woo)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]"[B]Гладни автори няма, има гладни търговци в храма[/B]"[/Quote]
Нямам какво да добавя към тази мисъл на собственика на Arena.BG (yes)
Нямам какво да добавя към тази мисъл на собственика на Arena.BG (yes)
Те и друг път са налитали на медиината ни далавера, ама всяко чудо за три дни. Дърпайте сега, та да си имаме запаси дорде се наиграят батковците Бойковци.
Колега, не мога да разбера защо винаги си мислите, че икономиката се случва така, както е писана в учебниците и че там са най-правилните решения. Ами нали, ако беше така, навсякъде щеше да цари благоденствие. Не знам къде са си пили кафето управляващите, но при теб правописът не е на добро ниво. :)
[Quote]не мога да разбера защо винаги си мислите, че икономиката се случва така, както е писана в учебниците и че там са най-правилните решения. Ами нали, ако беше така, [B]навсякъде щеше да цари благоденствие[/B].[/Quote]
:) Колега...вярвай..управниците ни много добре знаят как всичко в страната ни да се оправи и то за отрицателно време;) !! Просто както на тях...така и на хората около тях(по-известни като обръчите от фирми) не им изнася това да се случи ;):) !!!
:) Колега...вярвай..управниците ни много добре знаят как всичко в страната ни да се оправи и то за отрицателно време;) !! Просто както на тях...така и на хората около тях(по-известни като обръчите от фирми) не им изнася това да се случи ;):) !!!
BananaBG вече изгърмя.
"Уважаеми потребители сайта преустанови работата си като торент тракер. Страницата, за торенти както и самите торенти вече не са активни."
"Уважаеми потребители сайта преустанови работата си като торент тракер. Страницата, за торенти както и самите торенти вече не са активни."
Е как така? При мен не излиза никъде такъв надпис и всичко си изглежда наред:|
Това ми дойде на меила
BananaBG до мен
показване на подробностите 16:17 (отпреди 2 часа)
Уважаеми потребители сайта преустанови работата си като торент тракер. Страницата, за торенти както и самите торенти вече не са активни. Използвайте новия ни сайт http://bananabg.eu/ където има magnet линкове с описания.
Кликвайте върху иконките с магнитите.
Тези линкове работят без участието на сайта и тракерa, което прави сайта място за споделяне на ревюта и линкове които не са забранени от закона, собствениците на сайта не поемат никаква отговорност от ползата или вредата която могат да ви причинят въпросните връзки, тъй като те водят, към децентрализирана мрежа в която няма главен тракер.
Вече статистики не се отчитат защото използването на линковете и анонимно и обработката им се намира извън сайта - в децентрализираната мрежа DHT.
BananaBG до мен
показване на подробностите 16:17 (отпреди 2 часа)
Уважаеми потребители сайта преустанови работата си като торент тракер. Страницата, за торенти както и самите торенти вече не са активни. Използвайте новия ни сайт http://bananabg.eu/ където има magnet линкове с описания.
Кликвайте върху иконките с магнитите.
Тези линкове работят без участието на сайта и тракерa, което прави сайта място за споделяне на ревюта и линкове които не са забранени от закона, собствениците на сайта не поемат никаква отговорност от ползата или вредата която могат да ви причинят въпросните връзки, тъй като те водят, към децентрализирана мрежа в която няма главен тракер.
Вече статистики не се отчитат защото използването на линковете и анонимно и обработката им се намира извън сайта - в децентрализираната мрежа DHT.
Сигурен ли си, че писмото не е фалшиво и е наистина от замунда?
Току-що тесствах и всичко си работи.:)
Звучи ми като ламерска кампания на въпросното сайтче да се популяризира.
Току-що тесствах и всичко си работи.:)
Звучи ми като ламерска кампания на въпросното сайтче да се популяризира.