за измамата frog mobile

петър петров
Регистриран: 03 мар 2008, 13:43

за измамата frog mobile

Мнение от петър петров » 03 мар 2008, 14:04

преди два дена си купих пакета frog mobile,с надеждата да използвам само безплатните разговори към номера започващи с 0800,но се оказва че не мога изобщо да ги набирам.Най-подло ме беше повела рекламата в сайта на frog.Дефакто предлага се услуга която не съществува.На телефона на frog 1212 ме изкараха че без да съм искал съм активирал фиксирано набиране,което не е вярно,че телефона ми не е наред-което също не е вярно защото картата съм я слагал на 3 различни телефона и пак същото не мога да набирам номера с 0800.Питах ги хората къде може да се подмени картата-казаха ми не може,тези хора нямат адрес нищо,само един телефон,мъчат се да се разграничат от глобул но нещо не става.Питам ги- в магазин на глобул биха ли ми върнали парите,те казват че нямат нищо общо с глобул,а допреди няколко дена четох в един финансов вестник че frog e търговска марка на Cosmo България.Отговарят ми че ползвали само мрежата на Globul.Той и номера 0890 не е на глобул и не може да се добави към безплатните номера на Globul smart 500 и др.Дори за абонатите на Cosmote Гърция няма намаления при набирането му,а нали е част от Cosmote.

number_320
Регистриран: 07 фев 2008, 15:32

Re: за измамата frog mobile

Мнение от number_320 » 03 мар 2008, 14:50

Подобни проблеми има с всеки "no frills" опеартор по света. На пръв поглед изглежда евтино - и наистина е. Когато, обаче, имаш някакъв проблем, се натъкваш на недостатъците на този вид тарифи.

Така че: спокойно. Българският клиент трябва да свикне с мисълта, че добро качество на ниски цени няма. Оттам нататък всеки решава сам, кое му е по-важно: добрият сървиз или евтините разговори.

savacom
Регистриран: 27 мар 2006, 14:15

Мнение от savacom » 04 мар 2008, 23:36

защо си се опитвал да хариш минутите за 0800 след като той е безплатен от бтк.да не го бъркаш с 0900 той вече е много платен.

петър петров
Регистриран: 03 мар 2008, 13:43

Мнение от петър петров » 05 мар 2008, 10:07

безплатните номера започващи с 0800 изрично са упоменати че са безплатни за frog,а дом .тел нямам,а аз картата точно за тези разговори я купувам понеже много често звъня я на банка я на итв ,а се оказва че не мога да го набера

VadldeS
Регистриран: 09 ное 2004, 11:49

Мнение от VadldeS » 05 мар 2008, 16:06

Обърни си пак към Глобул.В сайта като прочетеш общите условия пише, че те са към Глобул следователно ако имаш претенции пак към тях трябва да ги отправяш а ако някой иска да се разгриничи да си регистрира Фрог ООД.

Отговори