[Заключена]БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[Quote][Quote] "Zdraveyte, vzemete boombob+ do 31.03 i shte poluchite 1000 natsionalni min i 2000MB za 14,90lv s DDS/mes. Spetsialno za Vas-bez taksa 9,90lv za smyana na tarifa"
Това ли е точният текст?[/Quote]
Нищо общо! [/Quote]
Всички получаваме този смс, но ти казваш нищо общо?!?! Явно ти не си следил напоследък темата, защото точно този смс коментирахме и лично аз постнах текстта му тук в темата.
Относно частичната такса, с която уж са ви излъгали. Досега никога ли не сте преминавали на друг тарифен план при някой от операторите? Тази частична такса се отнася за периода от датата на подписване до следващото 3-то число. Но в следващата фактура, която ще получите ще имате изравняване, т.е. ще ви коригират месечната такса от предната фактура, която сте предплатили. Аз като бях на СуперБоб до преди 1 седмица платих 5лв. частична такса за новия план Boombob+. В следващата фактура, която ще ми дойде в началото на следващия месец ще ми върнат част от таксата за СуперБоб, която съм платил с предишната фактура, т.е. ще ми върнат 5лв.
Това ли е точният текст?[/Quote]
Нищо общо! [/Quote]
Всички получаваме този смс, но ти казваш нищо общо?!?! Явно ти не си следил напоследък темата, защото точно този смс коментирахме и лично аз постнах текстта му тук в темата.
Относно частичната такса, с която уж са ви излъгали. Досега никога ли не сте преминавали на друг тарифен план при някой от операторите? Тази частична такса се отнася за периода от датата на подписване до следващото 3-то число. Но в следващата фактура, която ще получите ще имате изравняване, т.е. ще ви коригират месечната такса от предната фактура, която сте предплатили. Аз като бях на СуперБоб до преди 1 седмица платих 5лв. частична такса за новия план Boombob+. В следващата фактура, която ще ми дойде в началото на следващия месец ще ми върнат част от таксата за СуперБоб, която съм платил с предишната фактура, т.е. ще ми върнат 5лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Какъв бас бе пич? Аз казвам за 1-ви април, че няма да има по-добри от тези сега. Така че хората да минават на тези в момента промоции, утре е последен ден. Ако пък по-натам се появат нови, нямам нищо против. Сега говорим за 1-ви април.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
На 1-ви може да няма, винаги има някакво затишие след офертите на картела. На 5-ти ще пуснат едните, после на 10-и вторите и на 15-ти третите. Не следите ли пазара?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
От 1-ви април боб връщат стария boom и стария smart. Така че колеги, утре 31 март е последната възможност да преминете на текущите промоции.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Не ви агитираме колеги - ако искате минавайте. Все пак не виждам какво ще ви струва толкова, а и ако другия месец има по-добра оферта можете спокойно да се преместитена нея. Всеки си преценява. Аз бях на Супербоб-а и така или иначе плащах по 15 кинта такса. Сега за същите пари имам двойни минути и нет ;)
-
- Регистриран: 13 апр 2008, 16:09
Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Здравейте днеска ме одобриха да прехвърля два номера oт мтел и ще минавам на смартбоб+ за 9,90 та въпроса ми е колко ще трявба да платя за стартовите пакети за двата номера и дали не може само с един стартов пакет за двата номера
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[Quote]Всички получаваме този смс, но ти казваш нищо общо?!?! Явно ти не си следил напоследък темата, защото точно този смс коментирахме и лично аз постнах текстта му тук в темата.[/Quote]
Мисля че ти неследиш темата. Този смс който си получил е един вид реклама да те накарат да отидеш до техен офис и да смениш тарифата,а смс-а който аз постнах а ТИ НЕ СИ ВИДЯЛ е точно този,който всеки на който автоматично и безплатно му е сменена тарифата получава.
Мисля че ти неследиш темата. Този смс който си получил е един вид реклама да те накарат да отидеш до техен офис и да смениш тарифата,а смс-а който аз постнах а ТИ НЕ СИ ВИДЯЛ е точно този,който всеки на който автоматично и безплатно му е сменена тарифата получава.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Няма такова нещо, колега. Зависи на какъв план си бил преди това. Аз например бях на Супербоб, преминах без такса и получих два смс-а:
Zdravey, noviyat ti tarifen plan e validen ot dnes. Vizh vsichki podrobnosti na bob.bg. Ekipat na bob
Zdraveyte, izbraniyat ot Vas paket s mobilen internet e aktiviran.
А и не съм сигурен дали "рекламния" смс е за реклама, тъй като не всеки го е получил.
Zdravey, noviyat ti tarifen plan e validen ot dnes. Vizh vsichki podrobnosti na bob.bg. Ekipat na bob
Zdraveyte, izbraniyat ot Vas paket s mobilen internet e aktiviran.
А и не съм сигурен дали "рекламния" смс е за реклама, тъй като не всеки го е получил.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[Quote]Мисля че ти неследиш темата. Този смс който си получил е един вид реклама да те накарат да отидеш до техен офис и да смениш тарифата,а смс-а който аз постнах а ТИ НЕ СИ ВИДЯЛ е точно този,който всеки на който автоматично и безплатно му е сменена тарифата получава.[/Quote]
Май май не си много в час. Автоматичната смяна на тарифен план е незаконно и Боб не са толкова глупави да го направят. След като си си сложил подписа под Boombob значи си оставаш на този план.
Haker-a питаше за точния текст на смс-а, в който се споменава безплатна смяна на тарифен план. И това е точно този смс, който аз съм постнал тук.
Ти му даваш текстта на твоя смс, в който изобщо не става въпрос за смяна на тарифен план, а само за добавяне на екстра минути и mb-ти към текущия ти план. След като той постна правилния текст ти пък му казваш "Нищо общо!"
Май май не си много в час. Автоматичната смяна на тарифен план е незаконно и Боб не са толкова глупави да го направят. След като си си сложил подписа под Boombob значи си оставаш на този план.
Haker-a питаше за точния текст на смс-а, в който се споменава безплатна смяна на тарифен план. И това е точно този смс, който аз съм постнал тук.
Ти му даваш текстта на твоя смс, в който изобщо не става въпрос за смяна на тарифен план, а само за добавяне на екстра минути и mb-ти към текущия ти план. След като той постна правилния текст ти пък му казваш "Нищо общо!"
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[Quote]Автоматичната смяна на тарифен план е незаконно и Боб не са толкова глупави да го направят[/Quote]
Това че ти мислиш че е така неозначава,че е така.
И как да не е смяна на тарифен план,като предният беше 500/1000/15 а този последният е 1000/2000/15,на това ти му викаш добавяне а то си е направо нов план с добавени отстъпки.Различни гледни точки.
Това че ти мислиш че е така неозначава,че е така.
И как да не е смяна на тарифен план,като предният беше 500/1000/15 а този последният е 1000/2000/15,на това ти му викаш добавяне а то си е направо нов план с добавени отстъпки.Различни гледни точки.