[Заключена]БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Попитай адвокат по този въпрос да видим дали ще ти отговори 'Въпрос на различни гледни точки'.
Погледни си пак смс-а:
[Quote]"Zdraveyte, na 10.03 bob dobavi oshte 500 natsionalni minuti i 1000MB kam nastoyashtia Vi tarifen plan, validni vseki mesets. Mesechnata Vi taksa ne se promenya"[/Quote]
Пак повтарям, защото явно не искаш да разбереш. Боб нямат законно основание да ти променят тарифния план без твоя подпис. Така че след като си си сложил подписа под BoomBob значи все още си си на този план. Тези 500 минути и 1000MB, които са ти добавили, са под формата на допълнителен пакет. Допълнителните пакети може да се активират и без подпис, но по същия начин могат и да се деактивират.
Погледни си пак смс-а:
[Quote]"Zdraveyte, na 10.03 bob dobavi oshte 500 natsionalni minuti i 1000MB kam nastoyashtia Vi tarifen plan, validni vseki mesets. Mesechnata Vi taksa ne se promenya"[/Quote]
Пак повтарям, защото явно не искаш да разбереш. Боб нямат законно основание да ти променят тарифния план без твоя подпис. Така че след като си си сложил подписа под BoomBob значи все още си си на този план. Тези 500 минути и 1000MB, които са ти добавили, са под формата на допълнителен пакет. Допълнителните пакети може да се активират и без подпис, но по същия начин могат и да се деактивират.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Днес в 15.30 бях пред магазина на боб на пл. Славейков в София. Няма такава лудница- вътре чакаха 6 човека, отпред още толкова. Всички за смяна на тарифен план :D Всякакви случаи- пенсионерка прехвърля карта от Мтел на 2.90 лв. такса, 3-ма(трима) полицаи, студент, хора на средна възраст...Едно време не даваха ли мтел специални карти на полицаите и военните? Явно вече офертите на боб са по-изгодни :)
Бързо минах като за такава лудница- само 15 мин. ми отне. Двете каси вътре работеха като на конвейер. Коректно ме питаха сега ли искам да платя таксата от 10 лв. или в следващата фактура. Това показва защо трябва да се ходи в собствените магазини на боб и да се избягват всякакви наглеци като хенди и технополис...
Бързо минах като за такава лудница- само 15 мин. ми отне. Двете каси вътре работеха като на конвейер. Коректно ме питаха сега ли искам да платя таксата от 10 лв. или в следващата фактура. Това показва защо трябва да се ходи в собствените магазини на боб и да се избягват всякакви наглеци като хенди и технополис...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Това за хенди и технополис го подкрепям,особено за хенди!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Много странно. Аз ти казах вчера какво се случи при подписването. Жената след мен даже не я и питаха за имена и и казаха, че е безплатно.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]Едно време не даваха ли мтел специални карти на полицаите и военните? Явно вече офертите на боб са по-изгодни [/Quote]
Повярвай ми не са! Даже боб е още много далеч от офертите в момента! Казвам го като настоящ служител в бранша;)
Повярвай ми не са! Даже боб е още много далеч от офертите в момента! Казвам го като настоящ служител в бранша;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Сегашните оферти са към 10 лева неограничени разговори към всички за военни.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
+неограничен нет на максимална скорост
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[Quote]Сегашните оферти са към 10 лева неограничени разговори към всички за военни + неограничен нет на максимална скорост.[/Quote]
Брей...Много добри оферти за военните. Значи има още много накъде да падат цените. Аз се чудя няма ли кой да сезира КЗП и КРС за тези наравнопоставени оферти??? Ние, останалите граждани също искаме такива оферти!!!
Брей...Много добри оферти за военните. Значи има още много накъде да падат цените. Аз се чудя няма ли кой да сезира КЗП и КРС за тези наравнопоставени оферти??? Ние, останалите граждани също искаме такива оферти!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[quote]Ние, останалите граждани също искаме такива оферти!!![/quote]
В целия свят офертите за корпоративни клиенти са по-добри от тези за индивидуални.
В целия свят офертите за корпоративни клиенти са по-добри от тези за индивидуални.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
И не е само това - всеки има право на още поне 5 карти и са раздали на цялата рода. Има хора без интернет вкъщи и си ползват само през 3г...