[Заключена]БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Пък ние се чудим защо от два месеца достижимите скорости в 3Г мрежата на мтел в София доста паднаха...Особено в работно време...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Не стоят точно така нещатс.Картите са собственост на военното министрсво вече,не са частни абонати,сметките им се плащат директно и спират от заплатите.Водят се повече от корпоративни клиенти.За МВР няма такива оферт.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Преди 2 години, когато работех в едно държавно предприятие, от Мтел ни бяха предложили сим-карти с месечна такса 7 лева без ДДС /и без това фирмата ползва данъчен кредите, затова ДДС-то е без значение/. За тези 7 лева /фирмата ги плащаше/ получавахме абсолютно безплатни разговори към всички национални оператори, безплатни съобщения и неограничен интернет до 2 ГБ, а след това скоростта падаше на 128кб на секунда. А миналато лято, преди да фалира КТБ, направо да се зачудиш, и Виваком ни изпратиха подобна оферта, но с малко повече мобилен интернет на мобилна скорост. И сега фирмата е на Виваком. А след тези големи намаления, това лято вероятно ще има още по-големи отстъпки.
Иначе що се касае до падането на цените - в случая за корпоративни клиенти има големи отстъпки, защото ако те загубят, например, губят - 20-30 лева такса. А си представи какво става, ако 1000 корпоративни карти отидат при друг оператор? 1000 * 7 (което уж е малко) = 7000 на месец, което хич не е за подценяване.
Вероятно тези оператори очакват, че няма да се изговори много, но в моя случай имах около 500 използвани минути месечно (което тогава ми се струваше много). Та, с други думи, такива маркетингови трикове като "неограничени услуги" не ми въздействат :P
Иначе що се касае до падането на цените - в случая за корпоративни клиенти има големи отстъпки, защото ако те загубят, например, губят - 20-30 лева такса. А си представи какво става, ако 1000 корпоративни карти отидат при друг оператор? 1000 * 7 (което уж е малко) = 7000 на месец, което хич не е за подценяване.
Вероятно тези оператори очакват, че няма да се изговори много, но в моя случай имах около 500 използвани минути месечно (което тогава ми се струваше много). Та, с други думи, такива маркетингови трикове като "неограничени услуги" не ми въздействат :P
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Хубава работа ама българска :D Наистина като се зачудиш щом не те ограничават, защо да не ползваш този нет за домашен, тук дерта идва от Мтел, че не слагат ограничения. Ама и аз пък не вярвам чак толкова да са военните, че да повлияят на мрежата.
Навремето така бяхме с вивакомските служебни карти на БТК/Вивател. Това трябва да беше преди десетилетие, може би и повече .. Имаше много минути и някакъв нет за 3лв/мес после стана 5лв./мес. Разликата с Мтел е, че един служител можеше да раздаде макс 3 карти )))
ПП: Между другото Мтел до миналото лято имаха 10ГБ нет и после 128к неограничено за 5.80лв. Можеше и се ползваше дори от Прима. Пращаше се код, който беше измислен за служителите на КокаКола, но можеше да се ползва от всеки. Накрая вече налучкаха ваксата и код-а последните 1-2 месеца беше наистина само за служителите на Кока Кола, но пък тази компания август месец премина до колкото знам на друг оператор и сега изобщо липсва подобна врътка ))
Навремето така бяхме с вивакомските служебни карти на БТК/Вивател. Това трябва да беше преди десетилетие, може би и повече .. Имаше много минути и някакъв нет за 3лв/мес после стана 5лв./мес. Разликата с Мтел е, че един служител можеше да раздаде макс 3 карти )))
ПП: Между другото Мтел до миналото лято имаха 10ГБ нет и после 128к неограничено за 5.80лв. Можеше и се ползваше дори от Прима. Пращаше се код, който беше измислен за служителите на КокаКола, но можеше да се ползва от всеки. Накрая вече налучкаха ваксата и код-а последните 1-2 месеца беше наистина само за служителите на Кока Кола, но пък тази компания август месец премина до колкото знам на друг оператор и сега изобщо липсва подобна врътка ))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[Quote]За МВР няма такива оферти.[/Quote]
Това обяснява защо днес видях трима полицаи на опашката пред офиса на боб да сменят тарифни планове. Единия беше вътре с мен, на две сим карти смени плановете.
Това обяснява защо днес видях трима полицаи на опашката пред офиса на боб да сменят тарифни планове. Единия беше вътре с мен, на две сим карти смени плановете.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Колеги взех си стартов пакет Боб на 16-ти март, и съответно ми взеха само част от таксата за месеца. Сега обаче като се логна в боб.бг. ми показва пълния пакет минути налични за плана, въпреки че съм платил само част от месечната такса. При вас как е? Да не ме изненадат с другата сметка че част от минутите трябва да ги плащам, защото не ми са се полагали?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
При мен също беше така, споко. Боб ти взимат частична такса в началото, но получаваш пълния пакет минути. Говори на воля :D
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Радвам се, че се възползвах. Нетът се очертава да ми стига, предвид че през повечето време съм на wifi. Но минутите нямат изговаряне. От гледна точка на моето потребление, разговорите са ми неограничени. (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Кое точно? Може ли по-конкретно, защото това, което е лошо за рабита е добре дошло за човека. Няма нещо такова, като лошо или добро, това са субективни оценки. Казвай конкретно, аргументирай се.