[Заключена]БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Аз като се прехвърлях преди на супербоб с обаждане на оператор ме питаха дали искам да активират плана веднага или от следващата отчетна дата. Нормално е да може да се активира план и на момента. Когато има този избор все на някого може да му е полезно в даден момент.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Някой да ме светне ,какво става след изчерпването на мегабайтите при боб.Автоматично ти се спира нета или започват да те таксуват на 0,49 лв на MB?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Всъщност,не спира съвсем.Чрез iMessages,изпращаш и получаваш SMS,без затруднения.Иначе,след изразходване на пакета интернет,не плащаш допълнително.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Може , аз на обяд бях в офис на Боб и момичето каза, че може ама не ми се даваха 15лв. отгоре защото ми излезе новата сметка .Каза ,че е по-добре да изчакам края на месеца и тогава да сменя плана ще платя само за преминаването на новият план - 9.90лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Днешната оферта на Виваком ги изненада.Може би и от Боб да ни изненадат...
[Quote]още не може да се сменя тарифата[/Quote]
Може. Днес я смених. Взеха ми само 9,90 лв. за смяна на плана. Минутите са за всички мобилни и фиксирани мрежи.
Може. Днес я смених. Взеха ми само 9,90 лв. за смяна на плана. Минутите са за всички мобилни и фиксирани мрежи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Утре! Изненада! МТЕЛ ТРАНСФЕР XL!!!
;););)
;););)
Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Внимавайте с отчитането на интернет трафика,защото системата им допуска грешки.Миналия месец,в една друга тема за БОБ споделих,че в първия ден от отчетния период ми пратиха СМС,че съм достигнал 100% от наличния си мобилен интернет.След спор на 123 ми заявиха,че действително съм изразходил 1000 мб,за един ден.Активирах още два пъти по 500 мб или общо за целия период 2000 мб.Седмица преди зануляване на периода получих същия СМС,според който съм изразходил 2000 мб.След като ми излезна фактурата се оказа,че съм изразходил не 2000 мб,както на два пъти ме известяваха,а 980 мб.Точно толкова ми отчете и телефона.След разговор с оператор си признаха,че може да е станала грешка и да пусна оплакване.Така че,не се доверявайте много на билинговата им система.