[Заключена]БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Минутите са към всички мобилни и фиксирани мрежи в страната. Гарантирано. Аз съм вече на плана, а и в приложението към договора го пише ясно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
И как става номера,аз два пъти ходя до офис и ми казват,че сега не може,само за нови абонати към края на месеца за прехвърляне на стар абонат срещу 9.90лв
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Аз съм на слим за 2,9 и минутите важат и за номера от 0700, моля някой с ноите планове да каже как е при тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[Quote]И как става номера,аз два пъти ходя до офис и ми казват,че сега не може,само за нови абонати към края на месеца за прехвърляне на стар абонат срещу 9.90лв[/Quote]
Имаш предвид как става да те прехвърлят веднага? Ами първия път ми казаха, че може само от следващия отчетен период. После говорих с 123 и от там ми казаха, че може и веднага. После се върнах в офиса и пак ми отказаха. После писах жалба. Отидох на следващия ден и вече можеше.
Още преди да изляза от офиса тарифата ми се смени.
Имаш предвид как става да те прехвърлят веднага? Ами първия път ми казаха, че може само от следващия отчетен период. После говорих с 123 и от там ми казаха, че може и веднага. После се върнах в офиса и пак ми отказаха. После писах жалба. Отидох на следващия ден и вече можеше.
Още преди да изляза от офиса тарифата ми се смени.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
За новите планове минутите не важат за номерата от 0700 ххх. Три пъти попитах оператора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Почти на 100% съм сигурен, че това не е вярно и разговорите към 0700 са част от включените в пакета минути. Никъде в ценовата листа на боб не се споменава за допълнителна такса при набиране на 0700 номера. А както знаете за всичко, което не е упоменато в условието на тарифния план на даден оператор, се прилагат стандартните цени на оператора.
Отделно при абсолютно всички мобилни оператори ако се свържеш с 10 оператора и им зададеш един и същи въпрос ще получиш поне 8 различни отговора.
Отделно при абсолютно всички мобилни оператори ако се свържеш с 10 оператора и им зададеш един и същи въпрос ще получиш поне 8 различни отговора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[B]Разговорите към 0700 се таксуват като към фиксирани от Мтел и включените минути важат.[/B]
Вчера едни познати прехвърлиха една резервна прима на СлимБОБ и после ми дадоха да погледна договора.Пише го по назад.
Интересното е, че са имали пари в Примата и не ги губят, сумата е прехвърлена към баланса на новата карта. Отделно засичането им е на 3-то число и понеже е минало една седмица таксата е преизчислена и е намалена.
Вчера едни познати прехвърлиха една резервна прима на СлимБОБ и после ми дадоха да погледна договора.Пише го по назад.
Интересното е, че са имали пари в Примата и не ги губят, сумата е прехвърлена към баланса на новата карта. Отделно засичането им е на 3-то число и понеже е минало една седмица таксата е преизчислена и е намалена.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
[Quote]Интересното е, че са имали пари в Примата и не ги губят, сумата е прехвърлена към баланса на новата карта.[/Quote]
Това отдавна е така. Аз миналата година преминах от прима към БОБ и ми прехвърлиха остатъка от парите. От тях се взима само ако превишиш 100+100 минути или пускаш СМС. Иначе таксата се заплаща.
Това отдавна е така. Аз миналата година преминах от прима към БОБ и ми прехвърлиха остатъка от парите. От тях се взима само ако превишиш 100+100 минути или пускаш СМС. Иначе таксата се заплаща.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
Ако боб пуснат и малко смс няма да има по-добър,при това без договор!
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Re: БОБ отвръща на удара от 09.03 => 1000 мин.+ 2000 MB за 15 лв.
От вчера 500/500мб е 10лв.