[Заключена]Мтел с близо 30 000 повече абонати в края на септември
[Заключена]Мтел с близо 30 000 повече абонати в края на септември
Излезе отчета на TAG. Нас разбира се ни интересува представянето на Мтел.
В края на септември 2014 г. абонатите на Мтел се увеличават с 28 551 спрямо края на юни тази година. На фона на 2013 г. и преди това и конкуренцията най-вече в лицето на Виваком, мисля, че този резултат не е никак лош. Ето и различните детайли:
Абонатите на договор се увеличават с 12 031
Абонатите на Прима се увеличават с 16 820
Абонатите на домашен интернет намаляват с 1 008
Абонатите на цифрова телевизия се увеличават с 1 887
Абонатите на мобилен интернет(само дейта карти) се увеличават с 10 632
Приходите намаляват с 7.4% на годишна база, на тримесечна база има ръст от 2.4%
Печалбата намалява с 15.2%
Пазарния дял намалява с 0.3%
Ако не ми вярвате, изтеглете си екселската таблица.
http://cdn1.telekomaustria.com/final/en/media/pdf/fact-sheet-qu3-2014.xlsx
В края на септември 2014 г. абонатите на Мтел се увеличават с 28 551 спрямо края на юни тази година. На фона на 2013 г. и преди това и конкуренцията най-вече в лицето на Виваком, мисля, че този резултат не е никак лош. Ето и различните детайли:
Абонатите на договор се увеличават с 12 031
Абонатите на Прима се увеличават с 16 820
Абонатите на домашен интернет намаляват с 1 008
Абонатите на цифрова телевизия се увеличават с 1 887
Абонатите на мобилен интернет(само дейта карти) се увеличават с 10 632
Приходите намаляват с 7.4% на годишна база, на тримесечна база има ръст от 2.4%
Ако не ми вярвате, изтеглете си екселската таблица.
http://cdn1.telekomaustria.com/final/en/media/pdf/fact-sheet-qu3-2014.xlsx
-
- Регистриран: 07 мар 2010, 17:19
Re: Мтел с близо 30 000 повече абонати в края на септември
Логично според мен, поради страхотните условия на Трансферите, за примите не съм запознат-:)
Интересно дали Теленор ще отговорят, до момента изглеждат най-зле като оферти:)
Интересно дали Теленор ще отговорят, до момента изглеждат най-зле като оферти:)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Мтел с близо 30 000 повече абонати в края на септември[/Quote]
[Quote]мисля, че този резултат не е никак лош.[/Quote]
[Quote]Приходите намаляват с 7.4% на годишна база
[/Quote]
;)
[Quote]мисля, че този резултат не е никак лош.[/Quote]
[Quote]Приходите намаляват с 7.4% на годишна база
[/Quote]
;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Повече от половината са предплатени - аз го свързвам с летния сезон, чуждистранните туристи и бъгарите живеещи в чуцбина дошли си във ваканция
Тези неща може много неща да означават. Спрямо края на юни тази година приходите се увеличават с 2.2 млн. евро. Това че пазарния дял пада също нищо не означава, защото може да са отнели 0.7% от глобул, но да са загубили 1% от Виваком. Примерно говоря. Също така близо 30 000 е разликата между нови и напуснали клиенти. Може да са привлекли 50 000, а да са изгубили 20 000. И т.н. Но какво да ти обяснявам, след като пак ще ме наречеш служител.
Отчета е за третото тримесечие(т.е до края на септември), а последната промоция на Трансфер започна средата на септември, т.е реалните резултати от нея ще видим в отчета за четвъртото тримесечие.
Отчета е за третото тримесечие(т.е до края на септември), а последната промоция на Трансфер започна средата на септември, т.е реалните резултати от нея ще видим в отчета за четвъртото тримесечие.
-
Вчера ти го казах!
Докажи че не си ментелски служител!Ти за идиоти ли ни смяташ или да!
Всичко в теб направо крещи "ментелски подлизурко" ама от най-простите дето са дошли от провинцията и хванали някаква службичка и се мислят за по-софиянци от софиянците вече. (no)
Докажи че не си ментелски служител!Ти за идиоти ли ни смяташ или да!
Всичко в теб направо крещи "ментелски подлизурко" ама от най-простите дето са дошли от провинцията и хванали някаква службичка и се мислят за по-софиянци от софиянците вече. (no)
А ти какви доказателства имаш срещу мен, за да ме определяш като "служител на Мтел от провиницията"? А? Имаш ли доказателства? Говоря за истински доказателства, защото това, че защитавам една компания, не ме прави служител там. Набий си го в празната глава! 90% от мненията са ти свързани с това да наричаш еди кой си служител, защото защитава дадена компания без обаче да имаш абсолютно никакви доказателства! Но в крайна сметка ограничения човек напада без доказателства, така че всичко е в реда на нещата.
Има страшно много хора, които харесват Мтел, дори са повече от тези, които не ги харесват. Но голяма част от тези хора нямат намерение да слизат на нивото на безмозъчни хейтъри.
Има страшно много хора, които харесват Мтел, дори са повече от тези, които не ги харесват. Но голяма част от тези хора нямат намерение да слизат на нивото на безмозъчни хейтъри.
-
Дай ми доказателства!
Мен ме познаваш нали?Защото не се крия(някои си мислеха че като ми изкарат информация за мен ще ме уплашат).Позволяваш си да пишеш глупости за работата ми и да ме обсъждаш но не искаш да кажеш нищо за себе си.Хайде де, представи се.Може на лични.Крейзито навремето ми се издаде кой е но не съм го казал тук нали?Защото му обещах.Докажи че не си служител и ще престана.
[Quote]90% от мненията са ти свързани с това да наричаш еди кой си служител[/Quote]
наричам само теб.Стига преувеличава защото не съм ти удобен!
Мен ме познаваш нали?Защото не се крия(някои си мислеха че като ми изкарат информация за мен ще ме уплашат).Позволяваш си да пишеш глупости за работата ми и да ме обсъждаш но не искаш да кажеш нищо за себе си.Хайде де, представи се.Може на лични.Крейзито навремето ми се издаде кой е но не съм го казал тук нали?Защото му обещах.Докажи че не си служител и ще престана.
[Quote]90% от мненията са ти свързани с това да наричаш еди кой си служител[/Quote]
наричам само теб.Стига преувеличава защото не съм ти удобен!
мммммм....каква хубава тема. идеална е за мен.:D
[Quote]Има страшно много хора, които харесват Мтел, дори са повече от тези, които не ги харесват. Но голяма част от тези хора нямат намерение да слизат на нивото на безмозъчни хейтъри.
[/Quote]
Ама моля ти се направо си умират за тях. Само някои заблудени хора, могат да симпатизират на мобилен оператор било той мтел вива или телеонор. Не познавам нормално мислещ, човек който да е фен на мобилен оператор. Колега е прав, че наистина приличаш на служител.
[/Quote]
Ама моля ти се направо си умират за тях. Само някои заблудени хора, могат да симпатизират на мобилен оператор било той мтел вива или телеонор. Не познавам нормално мислещ, човек който да е фен на мобилен оператор. Колега е прав, че наистина приличаш на служител.