[Заключена]Мтел с нови цени за Трансфер М и L[Заключена]
Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Наистина офертата на Мтел е много добра, но лично за мен офертата за 20лв. на Теленор е по-добра заради международните разговори. Ако не ми трябваха международни разговори със сигурност щях да предпочета трансфер М. Всеки има различни нужди и потребности! Дано и Виваком да пуснат нещо интересно, че засега са най-зле от към оферта!
Другата седмица мисля да пусна заявка за прехвърляне на към Теленор.
Другата седмица мисля да пусна заявка за прехвърляне на към Теленор.
Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
20лв за 1200мин към всички и 3гб нет пак утрепаха скапания теленор
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Колега, абонат ли си на Теленор? Аз съм от 2002 г. на би кънект и от 2005 г. на договор.
Ако не си абонат, не им ставай. Докато бяха Глобул, всичко си беше наред и сметките бяха точни.
Сега явно Теленор са вкарали нова система за изчисление на потреблението, сметките и т.н., защото на мен непрекъснато ми идват сметки с по 2, 3, 5 лв. отгоре всеки месец.
Колкото и да е добра офертата им, няма да взема нова тяхна карта, защото не искам непредвидени сметки.
А по отношение разговорите в роуминг бяха писал в една друга тема и е нормално човек да се сети, че през wi-fi в хотела, ако иска да говори повече, чудесно се говори през скайп и вайбър. А и отделно Мтел имат чудесна тарифа за неограничени разговори за 5 лв. на ден /2,50 евро - едно кафе в чужбина/.
Всеки има избор.
Ако не си абонат, не им ставай. Докато бяха Глобул, всичко си беше наред и сметките бяха точни.
Сега явно Теленор са вкарали нова система за изчисление на потреблението, сметките и т.н., защото на мен непрекъснато ми идват сметки с по 2, 3, 5 лв. отгоре всеки месец.
Колкото и да е добра офертата им, няма да взема нова тяхна карта, защото не искам непредвидени сметки.
А по отношение разговорите в роуминг бяха писал в една друга тема и е нормално човек да се сети, че през wi-fi в хотела, ако иска да говори повече, чудесно се говори през скайп и вайбър. А и отделно Мтел имат чудесна тарифа за неограничени разговори за 5 лв. на ден /2,50 евро - едно кафе в чужбина/.
Всеки има избор.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Излитам със скоростта на светлината да подписвам на Трансфер Л, но нещо не виждам такива оферти в сайта... Това по-скоро е някаква индивидуална оферта..
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Никога не съм ползвал техните услуги, но все си мисля, че не може положението да е толкова зле...
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Казвам ти какво е реално положението от 3-4 месеца насам откак се ребрандираха. Ти си направи изводите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Мтел яко са яхнали метлата... Направо да не повярва човек ;)
Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
[Quote]
Излитам със скоростта на светлината да подписвам на Трансфер Л, но нещо не виждам такива оферти в сайта... Това по-скоро е някаква индивидуална оферта.. [/Quote]
Не е индивидуална оферта - от днес влиза в сила. Явно я пускат в отговор на Виваком и Теленор и техните 20левови.
Тук има и екстра с която борят Виваком - 20.60 е непакетната оферта. Ако искаш да си пуснеш интернет заедно с договора за мобилен телефон - 30Мбита нет ти излизат около 2-3лв, защото получаваш още 20% отстъпка от таксата на мобилния телефон.
Излитам със скоростта на светлината да подписвам на Трансфер Л, но нещо не виждам такива оферти в сайта... Това по-скоро е някаква индивидуална оферта.. [/Quote]
Не е индивидуална оферта - от днес влиза в сила. Явно я пускат в отговор на Виваком и Теленор и техните 20левови.
Тук има и екстра с която борят Виваком - 20.60 е непакетната оферта. Ако искаш да си пуснеш интернет заедно с договора за мобилен телефон - 30Мбита нет ти излизат около 2-3лв, защото получаваш още 20% отстъпка от таксата на мобилния телефон.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Ще изчакам да го видя на сайта, че не ми се разкарва :)
Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
[Quote]Тук има и екстра с която борят Виваком - 20.60 е непакетната оферта. Ако искаш да си пуснеш интернет заедно с договора за мобилен телефон - 30Мбита нет ти излизат около 2-3лв, защото получаваш още 20% отстъпка от таксата на мобилния телефон.[/Quote]
Тази отстъпка е валидна май само за ТВ + интернет + телефон.
Тази отстъпка е валидна май само за ТВ + интернет + телефон.