[Заключена]Мтел с нови цени за Трансфер М и L[Заключена]

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от Мilen » 12 фев 2015, 22:45

[Quote]Новите цени и условия на Трансфер са без никаква конкуренция, нито Теленор, нито за жалост Вива могат да се сравнят на този етап с Мтел... Браво! Отлични оферти, чак невероятни.... В този сайт винаги се е мрънкало - кога ще се предложат някога планове за 20 лв. с 1000 мин...., е това е факт - вече има не 1000, ами 1200 а + това и 3000 МБ, нямам думи лудница настана....[/Quote]
Напълно съм съгласен с теб! Хората от форума знаят, че никак не обичам Мтел и доста съм ги хранил последните 5 години за високите цени, достигащи на моменти до 50 % повече от тези на Виваком. Сега обаче респект към мениджърския екип! Избиха рибата и показаха на останалите оператори как се прави бизнес и се привличат клиенти! Браво!

Плана от 20 лв. е с толкова добри параметри, че не е истина просто...Не съм очаквал от друг, освен от Булсатком да пусне толкова добра оферта. Единственото, което ме спира да сключа договор е желанието ми да пробвам LTE мобилния нет, като най-нова технология и с много ГБ на максимална скорост- поне 20 ГБ ще си пусна.

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от titan_t » 12 фев 2015, 22:58

LTE не е лошо, ако ще го ползваш в София примерно, иначе да пътуваш по други места, е несериозно да се разчита.
До колкото знам Мтел смени мениджмънта си и поведението им напоследък е абсолютно нетипично и приятно изненадващо! Виваком за съжаление няма скоро изобщо да дадат такъв отпор, какъвто направи и може да си позволи Мтел. Няма как да се устои на оферта като Трансфер L....

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от titan_t » 12 фев 2015, 23:02

"""Адекватен или не, дали скоро ще има.
Договора ми изтича в края на април, та си мисля,какво да избера?
Мтел или Вива?"""

Лично аз не бих изпуснал оферта като Трансфер L.

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от Мilen » 12 фев 2015, 23:12

[Quote]LTE не е лошо, ако ще го ползваш в София примерно[/Quote]
99 % от времето съм в София...:) За малкото време от годината когато пътувам или съм на почивка, ще си оставя един боб. Там винаги мога да си пусна 500 МБ за 5 лв. (yes)
[Quote]До колкото знам Мтел смени мениджмънта си и поведението им напоследък е абсолютно нетипично и приятно изненадващо![/Quote]
И аз така чух. Поведението им няма нищо общо със стария високомерен и печалбарски стил, който всички добре познаваме! Респект към новия мениджърски екип!

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от PoceH_BS » 12 фев 2015, 23:35

@[B]zlostorko[/B]

[Quote]Не виждам задраскана висока цена - това значи ли, че след изтичане на 2-те години таксата отстава същата?[/Quote]

Цитат от сайта на МТЕЛ (понеже те мързи да четеш, дано прочетеш това):

[Quote]Всички промоционални условия важат при сключване на 2-годишен абонамент по нов или действащ договор за услуги. Включените промоционални минути и мегабайти, както и промоционалните отстъпки от месечните такси, се прилагат само в рамките на срока на 2-годишния абонамент и след изтичането му се прилагат стандартните условия на избрания тарифен план Мтел трансфер. [B]Промоционалната месечна такса се прилага след изтичане на срока на абонамента.[/B][/Quote]

На мен друго ми е интересно дали ще има абонат(и) на Вива/Теле, които да си платят неустойките (без ДДС!) по настоящият договор и да се прехвърлят към МТЕЛ (Мобилтел)?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от Мilen » 12 фев 2015, 23:42

[Quote]На мен друго ми е интересно дали ще има абонат(и) на Вива/Теле, които да си платят неустойките (без ДДС!) по настоящият договор и да се прехвърлят към МТЕЛ (Мобилтел)? [/Quote]
Разбира се, че ще има много такива! Двама мои познати на Виваком с 15 лв. такса им отказаха преминаване на 30 лв. по Коледа. Сега чакат до май месец, когато вече неустойките за прекратяване ще са само за 3 месеца(при Виваком), плащат ги без ДДС и чао Вива, здравей Мтел. Така се губят абонати, но като няма читави мениджъри в БГ това е положението. Жалко за добрата мрежа на Вива и най-доброто 3Г покритие в България. Мениджмънта им обаче и отдел "Жалби"- под всякаква критика!

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от PoceH_BS » 12 фев 2015, 23:58

Да направим сметки ако го направят сега? (Може и да се изненадаш, но за момент ми се прокрадна една ерЕтична мисъл), Е, навит ли си?

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от josipz » 12 фев 2015, 23:59

Неустойките на вива са С ддс. Аз ще си платя и отивам на мтел. Стоях на вива заради една вила в планината, където само те са с нет. Вече нямам нерви.

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от PoceH_BS » 13 фев 2015, 00:04

[Quote]Неустойките на вива са С ддс. Аз ще си платя и отивам на мтел. Стоях на вива заради една вила в планината, където само те са с нет. Вече нямам нерви.[/Quote]

Неустойките са БЕЗ ДДС, без значение от ОПЕРАТОРА! - пише го в ЗАКОНА, писна ми да го ПИША, ЧЕТЕТЕ, ако можете! То и малко мислене се иска...

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от josipz » 13 фев 2015, 00:08

айде като си много отворен да чукнем един бас, а? При мтел са сумите без ДДС, при Вива сумите са с ДДС. Жалко че не знаеш какво означава това, което си прочел в закона!

Отговори