[Заключена]Мтел с нови цени за Трансфер М и L[Заключена]
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Ами днес ходих до магазин казаха ми, че няма. Сега си записвам условията и утре отивам с тях.
Интересува ме само едно. В комбинация със сателитна телевизия вместо нет важат ли офертите и какви ще са цените на пакетите за сателитна телевизия ако важи?
Интересува ме само едно. В комбинация със сателитна телевизия вместо нет важат ли офертите и какви ще са цените на пакетите за сателитна телевизия ако важи?
Да ама трябва да имаш нет или тв. Аз на булсат и тв и нет съм доволен, така че няма им пълна касата и с тв и нет на мтела
Колеги, дайте скрийншот, линк, нещо, някъде, където да видим тези цени.
Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Сигурно утре чак ще се появят на сайта.
Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Дал съм линк на предишните страници.
Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Колега, линкът ти е за общите условия, които са изпратили и със скрипта на операторите и няма никаква конкретна цена в него. Аз моля някой да даде линк с цените, които са в началото на темата, а не тези които са на сайта. Благодаря!
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Пише 30% при еди какви си условия. Никъде в сайта няма изчислено точно. Като идеш в магазина ти ги смятат и ти казват - "Трансфер L струва толкова с 30% намаление, XL е толко с 30% намаление". Кое толкова сложно, вчера подписах нов договор с тия 30% и си ги дадоха като нищо. Никой няма да се заяде и да ти каже "от къде знаеш". Това си е съвсем официално. Може и човек сам да си ги сметне колко е с отстъпката.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
ако не си прочел темата по горе има доста от форума, които се оплакват от това, че колеги в магазините и от чата не са запознати с офертите и им казват, че няма такова нещо. Точно затова искам конкретни цени, защото на мен също ми казаха че такива намаление, от сорта на 20 лева за трансфер L - няма.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
30% намаление има САМО И ЕДИНСТВЕНО в комбинация с нет и тв или само с тв или само с нет.
Сега ще кача договор.
Сега ще кача договор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Ето го и него. Вижте си отстъпките.