[Заключена]Мтел с нови цени за Трансфер М и L[Заключена]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
30 процента е ако имаш 3на услуга.
20 процента ако имаш трансфер с нет или тв.
С една дума нищо кой знае какво. Намалят ти 2,3 лв ама подпишеш за 24 месеца договор за нет или тв.
-----
Цените с 20процента си ги има в сайта. Не е трудно да си приспаднете още 10 процента и да видите цената. Но това само с 3на услуга и 24 м.
20 процента ако имаш трансфер с нет или тв.
С една дума нищо кой знае какво. Намалят ти 2,3 лв ама подпишеш за 24 месеца договор за нет или тв.
-----
Цените с 20процента си ги има в сайта. Не е трудно да си приспаднете още 10 процента и да видите цената. Но това само с 3на услуга и 24 м.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Може да вземеш и 30% отстъпка само с телевизия, но не трябва да взимаш телефон на изплащане.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Къде в пдф-а / сайта видяхте да пише -20% за Трансфер + само фиксиран интернет? Вече се споменава няколко пъти, а такова не видях никъде.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Според мен не си заслужава да ми намалят с 6,7 лв сметката и да ме вържат с нет или тв 24 месеца. На булсат поне няма договори няма нищо.
Ама всеки да си решава де.
Ама всеки да си решава де.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Абсолютно. При толкова услуги накуп, евентуалните неустойки ще са убийствени
Защо мислиш, че на Булсатком няма срочен договор? Ако ще сраваш абонат на Булсатком подписваш договор за 18 месеца, дори да си абонат и да си с безсрочен договор ако искаш да вземеш допълнително устройство се подписва 18 месечен договор за него.
А според мен си заслужава много да ми дадат за 22 лева неограничени разговори и 10 GB net. Много си заслужава.
Да не говорим, че средната цена за тв и нет (50 мбпс + най-големия пакет) е минимум 25-30 лв.
Тук ти дават първата година на 12-20 лв, втората на 24-30 за нет + тв, както и трансфера за 22 лева. Е, ще ме извиняваш, ама такива оферти нЕма никъде.
Да не говорим, че средната цена за тв и нет (50 мбпс + най-големия пакет) е минимум 25-30 лв.
Тук ти дават първата година на 12-20 лв, втората на 24-30 за нет + тв, както и трансфера за 22 лева. Е, ще ме извиняваш, ама такива оферти нЕма никъде.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Бих подписал за 5лв неограничени.
Абе, хора, съвземете се!!! Къде в "белите" страни има такива оферти като нашите? 3 мобилни оператора се борят за 1 млн. активни абонати, които наистина плащат нещо. Ама било в пакет, ама еди кво си... Офертите са убийствени!!!
Абе, хора, съвземете се!!! Къде в "белите" страни има такива оферти като нашите? 3 мобилни оператора се борят за 1 млн. активни абонати, които наистина плащат нещо. Ама било в пакет, ама еди кво си... Офертите са убийствени!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Надявам се с това безсмисления спор да завърши! ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Колега, цените по новите оферти съм описал още на първата страница от темата. Ти ползваш друга оферта (доколкото видях от приложението ти), която също важи, но това са две различни промоции.