[Заключена]Мтел с нови цени за Трансфер М и L[Заключена]

JFOX
Регистриран: 25 сеп 2014, 10:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от JFOX » 12 фев 2015, 11:47

колега аз не искам телефон от вивата, защо тогава да им плащам такса, като на другите, които взимат телефони.Хубаво са ги разделили цените мтел искаш тел - не искаш тел.Скоро вивата ще почнат да губят клиенти определено, щото много от старите абонати немогат дасе възползват от промотата или как беше само занови клиенти карти

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от bomobilebulgaria » 12 фев 2015, 11:48

Току що ми върнаха обаждането от *88
Пакетна услуга Трансфер М/Л може да се съчетае със Сателитна телевизия, но цените не са както споменатите в тази тема.
Трансфер М + Сателитна телевизия пакет стандарт е 14.32лв. без устройство, а не както обявените тук 12.53лв. без устройство - втори приемник 5лв... да 5лв. правилно разбрахте, ако не сте били абонат на Мтел преди това от поне 3 месеца, ако сте били абонат втория приемник е на цена 2.95лв.

Трансфер Л + Сателитна телевизия пакет стандарт е 18.32лв. без устройство, а не както споменатите тук 16.03лв. без устройство.
И при двата пакета и двугодишен договор, за първите 3 месеца се заплаща само телефонната услуга.

Цената на сателитната телевизия пакет Стандарт е около 15лв. в пакет с Трансфер М/Л + 5лв. за втори приемник (ако не сте абонат) и идва към 20лв. общо.
Един вид от тази пакетна услуга лично аз не виждам особен кяр, намаление само от 2лв. без закупуване на устройство/телефон освен това цена от 5лв. за втори приемник е направо умопомрачителна на фона на цена от 2лв. при конкуренцията - ако сте били абонати преди това на Мтел цената е 2.95лв.
Общо взето се оказва, че само с телефонната услуга промоцията е яка и естествено най-добрата на пазара. Вече с пакетите става малко набутвация, защото идва 2-ри или 3-ти договор за 2години заради някакви около 2лв. кяр. Примерно ако вече сте абонати на Булсат ще сте вероятно на загуба, защото губите безсрочни си договор при Булсат. Освен това при Булсат този месец може да сте на пълния пакет, а следващия да слезете на най-ниския.

При Булсат пакет Премиум + втори приемник е 17лв. при Мтел идва 20лв. Ето разликата заради която не си струва комбиниран пакет при МТел и втори двугодишен договор освен този на мобилния план.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от Apple_fan » 12 фев 2015, 12:01

Промоциите са валидни и без комбинация на услуги. Таксите са, както написах по-долу.

JohnSnow
Регистриран: 12 дек 2014, 10:44

Мнение от JohnSnow » 12 фев 2015, 12:43

Предимство е на Булсата, че може и да минеш на по-нисък пакет, но дотук. Сега гледам сайта им и Премиум Пакет- интернет (50мб за 2 компа) телевизия (100 канала) е 37лв. (набутват ти още 2 устройства и домашен тел.) Миналата седмица при Мтел за 19лв 160 канала и 50 мб нет. И като вали пак си имам телевизия :D

Prasko1
Регистриран: 11 юни 2014, 21:26

Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от Prasko1 » 12 фев 2015, 12:44

Има нова оферта от мтел 7лв такса с 500мин към всички и след изчерпването им 0,5 на мин в мрежата на мтел няма лимит на разговорите

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Мнение от zazabg » 12 фев 2015, 12:45

Цените, които са ти казали от оператор съм ги написал на втора страница. Това, което че важат за сателитна телевизия, интернет, или пакет съм го написал на седма страница.

Промоцията на самостоятелния нет 30Мбита за 8лв и 50за 10лв е убийствена :-) Сателитната телевизия е скъпа, но със средна цена на месец при тези безплатни месеци идва колкото виваком, но държат малко по-висока цена, защото използват по-добри чинии, повече канали, повече HD канали и т.н.
Пакетната услуга интернет+тв също бива като цена и качество.

На тези добри услуги им слагат убийствена промоция за мобилен телефон :-D На практика 20% отстъпка от мобилния ти прави безплатен 30Мбита домашен нет при Трансфер XL дори и да си купиш телефон :-)

На тези, които казват, че вивакомската промоция е по-добра - забележете, че 20левовата цена е в комбинация с други услуги. Самостоятелно е 30лв.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 12 фев 2015, 12:56

Отговарям по темата, не на теб.

Комбото на Вива е пълна простотия! Питах ги - имам 3 карти при вас - да ги комбинирам. Отговор - трябва да се прекратят договорите на 3-те, да си платя неустойка за прекратяване и да ги подпиша заедно на 1 дата... Или да си взема нови карти, но пак не могат да са в комбо със съществуващи, ако не им прекратя договора :D Тези явно очакват само идиоти да им стават клиенти...

angelstamb
Регистриран: 22 яну 2007, 10:50

Мнение от angelstamb » 12 фев 2015, 13:12

Пич, стига си се филмирал с тези оферти, отиди в някой мол или в магазина на Плиска. Офертите са от вчера със или без устройство. Няма никакви телевизии и т.н. Прочети ми предните постове по темата.
Лек ден.

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L

Мнение от xpuc4o » 12 фев 2015, 13:13

колега, нали това написах по горе - могат да се включат 2 нови карти и да избереш, дори само една услуга, да кажем мобилен интернет и пак ще получиш намалението на 20 лева. от форума има ли някой, който да няма домашен интернет и цифрова телевизия? повечето от нас имат - тогава как наново да подпише договор за цифрова телевизия и интернет при наличие на договор към друга фирма или както съм аз към Мтел?
Затова казвам, че при Вивата е по-добре-можеш да избереш ЕДНА услуга, която нямаш, за да имаш намаление.

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Мнение от xpuc4o » 12 фев 2015, 13:25

Цените как са последно за M и L, без телевизии и нетове и телефони,че се обърках вече?

Отговори