[Заключена]Мтел с нови цени за Трансфер М и L[Заключена]
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
17,90 22,90
От там нататък си смятай колко ще ти е с 10, 20 или 30%. Няма да обяснявам вече кой процент за какво е. Как нетът може да ти е безплатен или да имаш 2400минути.
От там нататък си смятай колко ще ти е с 10, 20 или 30%. Няма да обяснявам вече кой процент за какво е. Как нетът може да ти е безплатен или да имаш 2400минути.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
[Quote]Как нетът може да ти е безплатен или да имаш 2400минути.
[/Quote]
За интернета ми стана ясно какво имаш предвид, но може ли да поясниш от къде се взеха тези 2400 мин.?
[/Quote]
За интернета ми стана ясно какво имаш предвид, но може ли да поясниш от къде се взеха тези 2400 мин.?
Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
значи от сайта им
Месечна такса 22.40 лв
закупуване на устройство 24.90 лв.
Промоционална месечна такса с включена 20% отстъпка в комбинация с абонамент за телевизия или телевизия и интернет 19.92
аз тв и нет не искам от тях и ко праим?
къде са цените от 20.60ст
Месечна такса 22.40 лв
закупуване на устройство 24.90 лв.
Промоционална месечна такса с включена 20% отстъпка в комбинация с абонамент за телевизия или телевизия и интернет 19.92
аз тв и нет не искам от тях и ко праим?
къде са цените от 20.60ст
Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Все има някой не разбрал - цените не са сложени още на сайта щото ментел са олигофрени в това отношение (no)
Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
а че сме разбрали , но може да е партенка от мтел
Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Вчера бях в магазин на МТЕЛ в мола и ми го предложиха на 20.60,не ми ли вярвате,досега да съм лъгал за нещо във форума? Но може би не е официално,казаха да побързам,не се знаело докога ще са цените-и да,без никакви пакетни услуги,само Трансфер! Не знам обаче дали може да се комбинира с други услуги и да падне още цената или тази оферта не важи за комбиниране и това е дъното на цената.
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
потвърждавам, има такъв план говорих с позната в Мтел, от вчера го предлагат. Вече и на сайта е качен:D
Довиждане superbob(whistle)
Довиждане superbob(whistle)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Има го вече на сайта
Трансфер Л 20,60
Трансфер Л 20,60
Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
Не виждам задраскана висока цена - това значи ли, че след изтичане на 2-те години таксата отстава същата?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел с нови цени за Трансфер М и L
[Quote]За интернета ми стана ясно какво имаш предвид, но може ли да поясниш от къде се взеха тези 2400 мин.? [/Quote]
28ми ти е отчетната дата
правиш договор на 26-ти, плащаш такса за 2 дни, но получаваш 1200минути :-D Не ги изговаряш и се прехвърлят в следващия месец. Така получаваш 2400 минути, изговаряш 1000 и 1200 ти се прехвърлят в следващия месец :-) и стават 2400, изговаряш 1400 и ти остават 1000 прехвърлят се в следващия месец и имаш 2200 :-) И така нататък :D:D:D Имаш "РЕЗЕРВ" от 1000-1200 минути, който всеки месец безплатно ти се запълва с неизговорените минути :D :D :D
и си говорим после за теленори, меленори :-D
28ми ти е отчетната дата
правиш договор на 26-ти, плащаш такса за 2 дни, но получаваш 1200минути :-D Не ги изговаряш и се прехвърлят в следващия месец. Така получаваш 2400 минути, изговаряш 1000 и 1200 ти се прехвърлят в следващия месец :-) и стават 2400, изговаряш 1400 и ти остават 1000 прехвърлят се в следващия месец и имаш 2200 :-) И така нататък :D:D:D Имаш "РЕЗЕРВ" от 1000-1200 минути, който всеки месец безплатно ти се запълва с неизговорените минути :D :D :D
и си говорим после за теленори, меленори :-D