[Заключена]Мтел Трансфер L и XL нова промоция
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
С куците планове на куция Теленор и за 200лв да ми дават куция Iphone няма да го взема. Длъжни ли са другите оператори да ти го продават на загуба защото не са официални партньори на Apple.
Теленор много добре са избрали марката телефон защото знаят, че само фенчета неспособни на трезва мисъл ще се набълбукат на такива абонаменти, с които ще си изплатят телефона 2 пъти.
Супер жалка история, как е възможно цялото ти навлизане на нов пазар да се крепи на един смешен телефон.
Вече хората ще ги преценям по телефонния номер. Видя ли номер започващ с 089 ще ми светва червената лампа. Последния му шанс за този абонат ще бъде ако му звънна и чуя сигнал за пренесен номер, ако няма - карантина!
Теленор много добре са избрали марката телефон защото знаят, че само фенчета неспособни на трезва мисъл ще се набълбукат на такива абонаменти, с които ще си изплатят телефона 2 пъти.
Супер жалка история, как е възможно цялото ти навлизане на нов пазар да се крепи на един смешен телефон.
Вече хората ще ги преценям по телефонния номер. Видя ли номер започващ с 089 ще ми светва червената лампа. Последния му шанс за този абонат ще бъде ако му звънна и чуя сигнал за пренесен номер, ако няма - карантина!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
[Quote]Последния му шанс за този абонат ще бъде ако му звънна и чуя сигнал за пренесен номер, ако няма - карантина![/Quote]
Това звучи малко странно, защото сигнала можеш да го чуеш само ако и ти си на Теленор :D
Иначе промото е супер... Дори за момент ми пробягна мисълта да си взема една карта, но после разумът надделя и си оставам на ВоИП :)
Това звучи малко странно, защото сигнала можеш да го чуеш само ако и ти си на Теленор :D
Иначе промото е супер... Дори за момент ми пробягна мисълта да си взема една карта, но после разумът надделя и си оставам на ВоИП :)
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
То не става въпрос да го продаваш на загуба, а да НЕ го продаваш с печалба. Мен това ме ядосва при операторите - дори и телефоните с яко надценки си ги продават, нищо че сключваш договор. Бях писал и в друга тема - достатъчно е просто от апаратите да НЕ печелят и да ъпдейтват цените им ежемесечно и ще има постоянно сключени договори, а само да вадят $ от самите планове.
И да, знам, че са нужни пари за офиси/заплати и т.н...
И да, знам, че са нужни пари за офиси/заплати и т.н...
Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
Днес чух, че все пак има лимит за неограничените минути, а именно [B]7 000[/B] на месец. Има ли такова нещо, не че са малко, но е хубаво да се знае!
Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
5 000 е ограничението, има го описанов сайта на "описание" на всеки тарифен план.
Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
[Quote]Днес чух, че все пак има лимит за неограничените минути, а именно 7 000 на месец. Има ли такова нещо, не че са малко, но е хубаво да се знае! [/Quote]
Според статията в този сайт ограничението е 10 000 минути.
[Quote]Компанията е намалила и месечната такса за най-големия си план Мтел трансфер XL до 34,97 лв., вместо досегашните почти 100 лв. Планът включва 10 GB мобилен интернет и 10 000 минути за разговори.
[/Quote]http://computerworld.bg/46977_mtel_dava_koledni_namaleniya_pri_nov_dvugodishen_dogovor
Според статията в този сайт ограничението е 10 000 минути.
[Quote]Компанията е намалила и месечната такса за най-големия си план Мтел трансфер XL до 34,97 лв., вместо досегашните почти 100 лв. Планът включва 10 GB мобилен интернет и 10 000 минути за разговори.
[/Quote]http://computerworld.bg/46977_mtel_dava_koledni_namaleniya_pri_nov_dvugodishen_dogovor
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
В описанието не пише нищо за ограничаване до 5000 минути. http://postimg.org/image/mqnvee51z/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
Пише в "Условия", но ограничението е "За разговорите на цена 0 ст./мин. в Мтел и към фиксирани мрежи в страната, операторът си запазва правото да ограничи достъпа на абоната до мрежата в случай на недобросъвестно потребление, като за такова се счита всяко потребление над 5000 мин./месец."
Не са споменати ОСНОВНИТЕ Национални минути.
Не са споменати ОСНОВНИТЕ Национални минути.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
Това, което за един е прИмоция (10000), за друг два пъти по-малко е недобросъвестно използване (5000)...
Ако не си със шапка те бият щото не си си я сложил, ако си с шапка те бият щото си със шапка.
Ако не си със шапка те бият щото не си си я сложил, ако си с шапка те бият щото си със шапка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
Добре де, ограничението от 5000 минути към Мтел е за плановете с фиксирани минути s (200), l (300) и m (600) към всички национални. Така ли да го разбирам? Защото с [B]xl[/B] стандартните включени минути към всички са неограничени. За тях се интересувам дали имат всъщност ограничение, а не за тези 5000 минути към Мтел и фиксирани, след изчерпването на националните в s, l и m.