[Заключена]Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Ходих преди малко да си взема микро сд карта с точки и питах и за плановете - важат до 31-ви.
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
То по начало до 30и важи стандартния трансфер, а трансфер М и Л НОВ са до вчера. Ако и тях са ги направили до 30и, лошо, няма да видим нова оферта. :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Е то по принцип при ментел кой какво ти е казал няма значение. Както знаем повечето от служителите там научават последни за промоците. Не е нормално в магазин да ти казват едно, на *88 друго, а на чата трето...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Така е. На чат току-що ми казаха, че Трансфер М и Л НОВ са на по-високите цени в линка до 31ви. Иначе М и Л НОВ приключиха като оферта според агента от чата и няма да се удължават на ниските цени.
http://www.mtel.bg/mtel-transfer_transfer-M-L
http://www.mtel.bg/mtel-transfer_transfer-M-L
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Аз пък сега се връщам от магазин на мтел в мола,казаха,че мога да подпиша на трансфер нов,още важи,не знам докога.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Ами който се интересува сериозно отива в няколко магазина и ако още се предлага М НОВ или Л НОВ подписва . Който иска чака. Но предвид че останалите Трансфери са до 31.03. нови планове предполагам ще видим през април .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Ако и теленор влязат в битката с 15 кинта, то ми се струва че и ментела ще отговорят иначе лошо за тях. За 15 кинта такива оферти няма никъде пък и при теленора 4000мб ако е вярно де и 1000 мин.
Иначе е ясно , че април за великден ще има промоции. Ама мтел да не изпуснат питомното и да гонят дивото април.
Иначе е ясно , че април за великден ще има промоции. Ама мтел да не изпуснат питомното и да гонят дивото април.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Не знам колега.
Следи сайта на Мтел.
Следи сайта на Мтел.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Има ли някаква разлика при APN-ите на Мтел, дали ще са inet-gprs.mtel.bg или wap-gprs.mtel.bg
На SGS3 ми я зададе фабрично на inet, а на Huawei G620s ми я зададе фабрично wap-...
На пръв поглед не виждам разлика ама да питам )))
На SGS3 ми я зададе фабрично на inet, а на Huawei G620s ми я зададе фабрично wap-...
На пръв поглед не виждам разлика ама да питам )))
Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Навремето имаше. Сега няма...