[Заключена]Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Интересното за мен е,че не са обновили информацията в сайта на Мтел,пише,че трансферите са валидни до 3 март,нито са премахнати,нито удължени.
Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Днес са пратили шпиони в магазините на теленор да видят дали има опашки и дали има смисъл да намалят и те още :D
Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Определено умуват какво да правят. Не очакваха такива цени от вива и теленор.
Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Днес подписах трансфер Л - 20.60лв., 1200мин.към всички, 60мин. международни, 3гб интернет. Да уточня че при прехвърлянето ми бяха обещани утроени минути и мб които не получих.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
В днешно време никой не може да ти обещае. Договор, печат, подпис ... само това важи :D
И на бас се хващам пред нотариус :D
И на бас се хващам пред нотариус :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Теленор вече влязоха в битката за 15 лева.
На твое място щях да искам обещаното в писмен вид с подпис, имената на служителя и печат на офиса! Сега нищо не можеш да направиш... освен да подадеш жалба до Мтел и да искаш две месечни такси обезщетение. Подай задължително жалба, почти сигурно е ( 99 %) че ще получиш обезщетение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Знам и то доста мощно с 4000мб нет. Кажи мтел ще влязат ли в тая битка???. Няма да преподписвам, докато не направят подобна оферта, ако трябва и до лятото ще чакам.
Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
И да подам жалба не виждам какво ще стане. Все пак устните обещания не са закон. Но прецених че и така ме устройват условията. На вива за същите пари имах 450 мин. към вива, 20 към други, 1гб нет. Никой не ме е карал насила да подпиша :)
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер М НОВ И Л НОВ са в промоция до 3 март
Еми казвам ти какво ще стане. 99 % сигурно, че ще получиш две месечни такси обезщетение, за това, че те е подвел служителя. Като не искаш, не подаваш жалба и не получаваш нищо. Избора си е твой :)