[Заключена]Офертите на Виваком със скрит ДЕПОЗИТ

olx99
Регистриран: 04 юни 2014, 11:57

Re: Офертите на Виваком със скрит ДЕПОЗИТ

Мнение от olx99 » 15 юни 2014, 20:26

Споко и от Глобул ще те \"орежат\"... (whistle)

БрЪбУлИтКоooooo
Регистриран: 05 май 2014, 22:28

Мнение от БрЪбУлИтКоooooo » 15 юни 2014, 20:30

Здравей килъре,
Ти пък ще минеш с приоритет като килър и ще лежиш и за тези дето не са лежали ! Не си следиш писанията но където трябва ги има вече и ще ти се зачерви ануса.
[Quote]http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=447571&cat_id=1&view=0[/Quote]
Мен никой няма да ме отреже, споко не ме мисли.
[B][u] Аз договор с Виваком никога няма да разпиша, просто ми стана интересно защото на много хора препоръчвам да си вземат карти на Вива за интернет заради 128к но отговора е един при всички (ДЕПОЗИТ).[/u][/B]
[Quote]Това е тествано от около 20 различни населени места на страната от хора които не са абонати нито като юридическо нито като физическо лице и не дължат нищо на оператора.
[/Quote]
Ти гледай себе си защото скоро ще я окъсаш с държавата ама яко.
Ще научиш и съкратените названия на институциите примерно ник..
Не те знам на кой колко плащаш за това което пишеш но на адвокати много ще платиш!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнението е изтрито.

Мнение от Ванката » 15 юни 2014, 22:51

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Samsung GALAXY S22 Ultra

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Мнение от vladus » 15 юни 2014, 23:40

Факт. В БГ никога няма да се разбере от тези, които трябва как се прави бизнес. Така, че да не гониш клиентите си, а персонала си да го изтискваш.

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 16 юни 2014, 01:03

Вариянтите са 2.... или ви е кофти кредитната история.... и поради много бомби... от Мургавите събратя вече слагат депозити на всичко.... или просто Цв Василев се опитва да превърне Виваком в клон на банката му ....

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 16 юни 2014, 03:53

Еми, нали някой беше правил сметка, че Вива имат 400к нови абонати последната година. По 70 лв си се получава една хубава сума от 28 милиона безлихвен кредит, който е постоянен - идват нови клиенти, взимат парите от тях и ги връщат на онези от преди 3 месеца :D Далаверка ;)

БрЪбУлИтКоooooo

Мнение от БрЪбУлИтКоooooo » 16 юни 2014, 04:49

[Quote]Вариянтите са 2[/Quote]

[Quote] или ви е кофти кредитната история[/Quote]

[u]На всички нови абонати ли им е лоша кредитната история ?

Май тяхната кредитна история е по-лоша от тази на абонатите, те стигат няколко пъти дъното

и се продават също като Кремиковци за по едно евро,само някой да им плати дълговете.[/u]

[B]Поне са спазили част от общите си условия:[/B]

[Quote]Оператора се задължава да осигури равнопоставеност между абонатите[/Quote]:X

БрЪбУлИтКоooooo

Мнение от БрЪбУлИтКоooooo » 16 юни 2014, 04:57

[Quote]идват нови клиенти[/Quote]
[u]Ти колко такива познаваш ?[/u]
[Quote] взимат парите от тях и ги връщат на онези от преди 3 месеца[/Quote]
[B]Да взимат, но не ги върщат![/B]
[u]Казват че ги приспадат от фактурите,но след първата платена фактура.[/u]
Повече на Далаверка МЯЗА МАЙ ЦЯЛАТА РАБОТА но такава ни е държавата.
Ползвай си сипа ,там поне няма такава схема , депозити и такси нямаш, разговорите са ти безплатни[/Quote]

Поздрави

Бай Мъдьо

П.с

Ако искаш повече инфо пиши на скайпа.;)

hakera-a
Регистриран: 07 окт 2005, 11:16

Мнение от hakera-a » 16 юни 2014, 09:05

Ей мъдьо мъдьо (или бръбулитко може би така ти е по приятно)

Бил съм абонат на Вива и все още съм.

При първоначалната проверка в кредитния им отдел ме провериха и ми поискаха само стартов пакет14.90 който ми го върнаха с следващата фактура.

Обаче след мене идва една жена (личеше си че е не е от най надеждните платци дори визуално), и изненадаа- и на нея и поискаха някакъв голям депозит 50 или 100 лв не помня точно колко.

Явно списъка им е обвързан с банките или други оператори и ако на някой му искат да предплаща явно имат защо да се съмняват че няма да си плати.

Май и ти влизаш в тази група.

А и друго да ме светнеш. Защо 3 дена сайта ви прехвърляше хората които влизат към comodo.com?

И последно името на фирмата Мега**л ли е или е Нет**л?

Че името на сайта е едно, пък по надолу пише друго?

ecstasy80
Регистриран: 09 фев 2011, 13:48

Мнение от ecstasy80 » 16 юни 2014, 09:28

Извинявай, но това е нормална и масова политика при всички мобилни оператори, дори и в чужбина!Нормално е да ти поискат депозит и/или първа такса за абонаментният план/лизинг, понеже ти трябва да заплатиш първата такса предварително за да не увисне оператора с последната!

Колегите от форума споменаха и лоша кредитна история - НОРМАЛНО! Никой не рискува с нелоялни платци! А ако те се наемат да рискуват - следваш техните условия! Ако ли не - сори, сам си си виновен.

Отговори