[Заключена]Офертите на Виваком със скрит ДЕПОЗИТ
Re: Офертите на Виваком със скрит ДЕПОЗИТ
Споко и от Глобул ще те \"орежат\"... (whistle)
-
- Регистриран: 05 май 2014, 22:28
Здравей килъре,
Ти пък ще минеш с приоритет като килър и ще лежиш и за тези дето не са лежали ! Не си следиш писанията но където трябва ги има вече и ще ти се зачерви ануса.
[Quote]http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=447571&cat_id=1&view=0[/Quote]
Мен никой няма да ме отреже, споко не ме мисли.
[B][u] Аз договор с Виваком никога няма да разпиша, просто ми стана интересно защото на много хора препоръчвам да си вземат карти на Вива за интернет заради 128к но отговора е един при всички (ДЕПОЗИТ).[/u][/B]
[Quote]Това е тествано от около 20 различни населени места на страната от хора които не са абонати нито като юридическо нито като физическо лице и не дължат нищо на оператора.
[/Quote]
Ти гледай себе си защото скоро ще я окъсаш с държавата ама яко.
Ще научиш и съкратените названия на институциите примерно ник..
Не те знам на кой колко плащаш за това което пишеш но на адвокати много ще платиш!
Ти пък ще минеш с приоритет като килър и ще лежиш и за тези дето не са лежали ! Не си следиш писанията но където трябва ги има вече и ще ти се зачерви ануса.
[Quote]http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=447571&cat_id=1&view=0[/Quote]
Мен никой няма да ме отреже, споко не ме мисли.
[B][u] Аз договор с Виваком никога няма да разпиша, просто ми стана интересно защото на много хора препоръчвам да си вземат карти на Вива за интернет заради 128к но отговора е един при всички (ДЕПОЗИТ).[/u][/B]
[Quote]Това е тествано от около 20 различни населени места на страната от хора които не са абонати нито като юридическо нито като физическо лице и не дължат нищо на оператора.
[/Quote]
Ти гледай себе си защото скоро ще я окъсаш с държавата ама яко.
Ще научиш и съкратените названия на институциите примерно ник..
Не те знам на кой колко плащаш за това което пишеш но на адвокати много ще платиш!
Факт. В БГ никога няма да се разбере от тези, които трябва как се прави бизнес. Така, че да не гониш клиентите си, а персонала си да го изтискваш.
Вариянтите са 2.... или ви е кофти кредитната история.... и поради много бомби... от Мургавите събратя вече слагат депозити на всичко.... или просто Цв Василев се опитва да превърне Виваком в клон на банката му ....
Еми, нали някой беше правил сметка, че Вива имат 400к нови абонати последната година. По 70 лв си се получава една хубава сума от 28 милиона безлихвен кредит, който е постоянен - идват нови клиенти, взимат парите от тях и ги връщат на онези от преди 3 месеца :D Далаверка ;)
-
[Quote]Вариянтите са 2[/Quote]
[Quote] или ви е кофти кредитната история[/Quote]
[u]На всички нови абонати ли им е лоша кредитната история ?
Май тяхната кредитна история е по-лоша от тази на абонатите, те стигат няколко пъти дъното
и се продават също като Кремиковци за по едно евро,само някой да им плати дълговете.[/u]
[B]Поне са спазили част от общите си условия:[/B]
[Quote]Оператора се задължава да осигури равнопоставеност между абонатите[/Quote]:X
[Quote] или ви е кофти кредитната история[/Quote]
[u]На всички нови абонати ли им е лоша кредитната история ?
Май тяхната кредитна история е по-лоша от тази на абонатите, те стигат няколко пъти дъното
и се продават също като Кремиковци за по едно евро,само някой да им плати дълговете.[/u]
[B]Поне са спазили част от общите си условия:[/B]
[Quote]Оператора се задължава да осигури равнопоставеност между абонатите[/Quote]:X
-
[Quote]идват нови клиенти[/Quote]
[u]Ти колко такива познаваш ?[/u]
[Quote] взимат парите от тях и ги връщат на онези от преди 3 месеца[/Quote]
[B]Да взимат, но не ги върщат![/B]
[u]Казват че ги приспадат от фактурите,но след първата платена фактура.[/u]
Повече на Далаверка МЯЗА МАЙ ЦЯЛАТА РАБОТА но такава ни е държавата.
Ползвай си сипа ,там поне няма такава схема , депозити и такси нямаш, разговорите са ти безплатни[/Quote]
Поздрави
Бай Мъдьо
П.с
Ако искаш повече инфо пиши на скайпа.;)
[u]Ти колко такива познаваш ?[/u]
[Quote] взимат парите от тях и ги връщат на онези от преди 3 месеца[/Quote]
[B]Да взимат, но не ги върщат![/B]
[u]Казват че ги приспадат от фактурите,но след първата платена фактура.[/u]
Повече на Далаверка МЯЗА МАЙ ЦЯЛАТА РАБОТА но такава ни е държавата.
Ползвай си сипа ,там поне няма такава схема , депозити и такси нямаш, разговорите са ти безплатни[/Quote]
Поздрави
Бай Мъдьо
П.с
Ако искаш повече инфо пиши на скайпа.;)
Ей мъдьо мъдьо (или бръбулитко може би така ти е по приятно)
Бил съм абонат на Вива и все още съм.
При първоначалната проверка в кредитния им отдел ме провериха и ми поискаха само стартов пакет14.90 който ми го върнаха с следващата фактура.
Обаче след мене идва една жена (личеше си че е не е от най надеждните платци дори визуално), и изненадаа- и на нея и поискаха някакъв голям депозит 50 или 100 лв не помня точно колко.
Явно списъка им е обвързан с банките или други оператори и ако на някой му искат да предплаща явно имат защо да се съмняват че няма да си плати.
Май и ти влизаш в тази група.
А и друго да ме светнеш. Защо 3 дена сайта ви прехвърляше хората които влизат към comodo.com?
И последно името на фирмата Мега**л ли е или е Нет**л?
Че името на сайта е едно, пък по надолу пише друго?
Бил съм абонат на Вива и все още съм.
При първоначалната проверка в кредитния им отдел ме провериха и ми поискаха само стартов пакет14.90 който ми го върнаха с следващата фактура.
Обаче след мене идва една жена (личеше си че е не е от най надеждните платци дори визуално), и изненадаа- и на нея и поискаха някакъв голям депозит 50 или 100 лв не помня точно колко.
Явно списъка им е обвързан с банките или други оператори и ако на някой му искат да предплаща явно имат защо да се съмняват че няма да си плати.
Май и ти влизаш в тази група.
А и друго да ме светнеш. Защо 3 дена сайта ви прехвърляше хората които влизат към comodo.com?
И последно името на фирмата Мега**л ли е или е Нет**л?
Че името на сайта е едно, пък по надолу пише друго?
Извинявай, но това е нормална и масова политика при всички мобилни оператори, дори и в чужбина!Нормално е да ти поискат депозит и/или първа такса за абонаментният план/лизинг, понеже ти трябва да заплатиш първата такса предварително за да не увисне оператора с последната!
Колегите от форума споменаха и лоша кредитна история - НОРМАЛНО! Никой не рискува с нелоялни платци! А ако те се наемат да рискуват - следваш техните условия! Ако ли не - сори, сам си си виновен.
Колегите от форума споменаха и лоша кредитна история - НОРМАЛНО! Никой не рискува с нелоялни платци! А ако те се наемат да рискуват - следваш техните условия! Ако ли не - сори, сам си си виновен.