[Заключена поради промяна в офертата]Нова оферта от Виваком
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Прехвърляш на предплатена при друг опер. и след 5 дена я връщаш във Вива. Всеки оператор си има собствени номера- при боб стартов пакет 15 лв. плащаш и 4 лв. за гласова поща, при Мтел такса 10 лв. за активация на сим карта и т.н. Гледа се кое е най-малкото зло лично за теб.
[Quote]Не разбирам къв е проблемът с тия 20 лв, ако ми дават да сляза на 5 лв такса, ако желая. [/Quote]
Проблема е, че повечето хора като подписват, не планират да минават на по-ниска такса, харесва им планът. И като ще подписват за две години си взимат и телефон. Да, ама като вземеш телефон се водиш ТО- тарифно обвързан и нема мърдане до края на договора. Разбра ли сега какъв е проблема? Тази възможност е просто илюзорна за 90 % от абонатите.
[Quote]Не разбирам къв е проблемът с тия 20 лв, ако ми дават да сляза на 5 лв такса, ако желая. [/Quote]
Проблема е, че повечето хора като подписват, не планират да минават на по-ниска такса, харесва им планът. И като ще подписват за две години си взимат и телефон. Да, ама като вземеш телефон се водиш ТО- тарифно обвързан и нема мърдане до края на договора. Разбра ли сега какъв е проблема? Тази възможност е просто илюзорна за 90 % от абонатите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
[Quote]Прехвърляш на предплатена при друг опер. и след 5 дена я връщаш във Вива. [/Quote]
Да не са монополисти, че да им се моля, като неискат по нормален начин ще чакам добра оферта от конкуренцията и ще ходя при тях. За мен въпроса е принципен и не е най-важно цената!
Преди 2 г. имах 5 карти на договор при Вива и 0 при другите оператори. Сега имам 2 карти при Боб, 1 при Мтел и 2 при Вива и чесно да си кажа по-доволен съм от Мтел/Боб от колкото от Виваком, така че с радост бих останал само с една карта при Виваком.
Да не са монополисти, че да им се моля, като неискат по нормален начин ще чакам добра оферта от конкуренцията и ще ходя при тях. За мен въпроса е принципен и не е най-важно цената!
Преди 2 г. имах 5 карти на договор при Вива и 0 при другите оператори. Сега имам 2 карти при Боб, 1 при Мтел и 2 при Вива и чесно да си кажа по-доволен съм от Мтел/Боб от колкото от Виваком, така че с радост бих останал само с една карта при Виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
То няма и как да стане номерът с прехвърлянето, понеже има изискване да са минали поне 3 месеца :)
Въобще, врътките са в изобилие.
Въобще, врътките са в изобилие.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Имаше такова изискване преди. От над една година вече няма.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Ами преди седмица питах и това във Виваком, и така ми казаха.
Както казах, не са си адекватни и там - нищо чудно да са ме подвели :)
Както казах, не са си адекватни и там - нищо чудно да са ме подвели :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
[Quote]То няма и как да стане номерът с прехвърлянето, понеже има изискване да са минали поне 3 месеца[/Quote]
Продължаваш си с твоите безсмислени "мрънканици", чети:
[Quote][B]Преносимост на мобилни номера
Информация за потребителите[/B]
[B]Кой може да пренася номера си?[/B]
Номера си могат да пренасят абонати на договор и потребители, ползващи предплатени услуги, при условие че са били клиенти на оператора най-малко 3 месеца [B]или са заредили предплатената си карта с минимум 10 лева към датата на подаване на заявлението.[/B][/Quote]
КРС - http://www.crc.bg/files/_bg/Portabl_FAQ_mobile.pdf
Продължаваш си с твоите безсмислени "мрънканици", чети:
[Quote][B]Преносимост на мобилни номера
Информация за потребителите[/B]
[B]Кой може да пренася номера си?[/B]
Номера си могат да пренасят абонати на договор и потребители, ползващи предплатени услуги, при условие че са били клиенти на оператора най-малко 3 месеца [B]или са заредили предплатената си карта с минимум 10 лева към датата на подаване на заявлението.[/B][/Quote]
КРС - http://www.crc.bg/files/_bg/Portabl_FAQ_mobile.pdf
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
[B]PoceH_BS[/B] ако боб се счита предплатена карта, каквато всъщност НЕ е, значи не се спазват тия закони на КРС, защото бях точно 15 дни на боб и го прехвърлих на Мтел без проблеми. Е дали е, защото боб реално пак си е Мтел не знам, но предполагам и на Вива/Теле да го прехвърлях, пак нямаше да трябва да чакам 3 месеца. :) Просто вметвам, не споря за нищо с вас.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
аз взех срудентска за бе по-евтина
вива що не дава минаване на такса от предплатена, а не хората да правят еквилибристика с друг опер
а тези +BG&Europe L минути влизат ли в новите1000мин или са плюс.Толкова са бързали да пуснат офертата че има празни непопълнени полета.На мтел промото е до 3ти и да не изтърват още клиенти.
казах ви след декември отлив има и вивата.Мтел печели
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/net-call#tab-net-call-planove
полето на Net&Call XL е празно що ли
а тези +BG&Europe L минути влизат ли в новите1000мин или са плюс.Толкова са бързали да пуснат офертата че има празни непопълнени полета.На мтел промото е до 3ти и да не изтърват още клиенти.
казах ви след декември отлив има и вивата.Мтел печели
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/net-call#tab-net-call-planove
полето на Net&Call XL е празно що ли
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Каквито и оферти да пускат Вива, са затворена страница за мен поне за следващите 2 години. Като не искаха да ми вземат 30-те лв на месец за 24 месеца, няма да се натискам... Има кой д ами ги вземе...