[Заключена поради промяна в офертата]Нова оферта от Виваком
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
и аз взех трансфер не съм можел да мина на промо
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Студентската промоция беше за 8-ми декември, като имаше опашки и се чакаше цяла нощ и договора беше 3 г. Веднага след това пуснаха промоция за 30 лв. сим карта, но като добавиш смс, клир и клип се връзваше 90-100 лв., като договора беше за 1 или 2 г.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
тогава се продаваха блек бокс устройства за 60лв слагаш си го на домашния и след, като се обадиш от GSM изобщо не ти отчиташе разговора до минута и те изключваше, но това ставаше с старите тел централи.А блек бокса е измислен в Америка около 70-75година.Стартиращия Бил Гейтс дори е ползвал изобретението.
Re: Нова оферта от Виваком
хахаха има една уловка , която не сте забелязали , за тази промоция Net&Call XL дето е 15 лв. при виваком ,, Апаратите са с 30 лв. и повече по скъпи отколкото ако вземете същия апарат да кажем с план Net&Call L ... Да живеят Балъците ... Виваком са най големите тарикати ... Шапка им свалям ... И давам пример Sony Xperia E4 с план XL ще струва кеш 129,90лв. . А с план L - 89,90лв.
Сега питах опер в тези 1000мин са и зона 1
затова Мтел са по добри
затова Мтел са по добри
-
- Регистриран: 10 яну 2010, 20:27
Re: Re: Нова оферта от Виваком
Колега, Вие си правите „сметка без кръчмар". Като се подписва договор с даден оператор, само цената на мобилния телефон ли гледате или се гледа месечната такса(минутите за разговори, Интернет и т.н.)То тогава защо не погледна Net&Call XXL, там устройствата са още по-евтини, ама месечните такси са 29,99лв.и ако нямаш такова месечно потребление, колко ще ти излезе за 24м.
Net&Call L 24x24=576 лв. прибавяме си 90 лв. за устройството, стават 666лв.
Net&Call XL 24x15=360 лв.,прибавяме 130 лв.,490лв.(това е конкретно по твоя пример за Sony Xperia E4).
Да не говорим за другите разлики Net&Call XL-1000мин.,2000МБ,
срещу Net&Call L-400мин.,1000МБ.
Това да определяш хората като „балъци" е най-малкото неуместно, след като ти трудно си правиш сметката.
То трябва и да се чете, не само да се пише...
Net&Call L 24x24=576 лв. прибавяме си 90 лв. за устройството, стават 666лв.
Net&Call XL 24x15=360 лв.,прибавяме 130 лв.,490лв.(това е конкретно по твоя пример за Sony Xperia E4).
Да не говорим за другите разлики Net&Call XL-1000мин.,2000МБ,
срещу Net&Call L-400мин.,1000МБ.
Това да определяш хората като „балъци" е най-малкото неуместно, след като ти трудно си правиш сметката.
То трябва и да се чете, не само да се пише...
Re: Re: Нова оферта от Виваком
Тази зона 1 включва главно фиксирани номера към чужбина и не ми върши работа; но пише че могат да се ползват и като минути към всички в бг :| но първо се изразходват те, после останалите. И това деление на дневни и нощни мб, не знам. Иначе планът е идеален за 15лв и може би ще мина на него.
Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
значи имаш 1000 мин от които
600към бг 200 към 1зона 200към 2зона така ли?
кои се изразходват първо?
600към бг 200 към 1зона 200към 2зона така ли?
кои се изразходват първо?
Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Аз разбрах 400 към зона 1 които могат да се ползват и към бг и първо те се изразходват.
значи сега жетона падна
имаш 1000 минути откоито 200 са към първа група.
Която включва Фиксирани в Европа и мобилни в България.
Първо тях изразходваш умно,но нема да им мине номера като при Мтел за 20.60 имам отделно 100мин. към всички мобилни в европа и 1200 към България.Изразходваш ги поотделно.Пак ни парзалят ех ама са едни евреиии
но в условията пише с комбинира не на услуга
преподпишат действащ договор, със срок 24 месеца за комбинация от услуги с включена тарифа Net&Call XL към оферта „Комбинирай и спести“, срокът на който
изтича след 3 или по-малко месеца за нов 24-месечен с
рок за тарифен план Net&CallXLще получат отстъпка от месечната абонамента цена за целия период на договора закомбинации с включен тарифен план Net&Call XL в размер на 5.25 лв. с ДДС.
Крайната месечна абонамента цена за тарифен план Net&Call XXL в комбинация от
услуги „Комбинирай и спести“ ще бъде14.74
лв. с ДДС за целия период на 24.
имаш 1000 минути откоито 200 са към първа група.
Която включва Фиксирани в Европа и мобилни в България.
Първо тях изразходваш умно,но нема да им мине номера като при Мтел за 20.60 имам отделно 100мин. към всички мобилни в европа и 1200 към България.Изразходваш ги поотделно.Пак ни парзалят ех ама са едни евреиии
но в условията пише с комбинира не на услуга
преподпишат действащ договор, със срок 24 месеца за комбинация от услуги с включена тарифа Net&Call XL към оферта „Комбинирай и спести“, срокът на който
изтича след 3 или по-малко месеца за нов 24-месечен с
рок за тарифен план Net&CallXLще получат отстъпка от месечната абонамента цена за целия период на договора закомбинации с включен тарифен план Net&Call XL в размер на 5.25 лв. с ДДС.
Крайната месечна абонамента цена за тарифен план Net&Call XXL в комбинация от
услуги „Комбинирай и спести“ ще бъде14.74
лв. с ДДС за целия период на 24.