[Заключена поради промяна в офертата]Нова оферта от Виваком
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
и при положение , че в Германия нормалната заплата е над 2000 евро ...... Вече разбираме как ни смъкват кожата тук ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
[Quote]Някой май ни внушава , че Телекомите били работили на загуба . [/Quote]
Не знаеш да пишеш правилно на БЪЛГАРСКИ език, не знаеш българските закони, чети:
[Quote]VIVACOM ще се бори за правото на потребителите да ползват качествени и достъпни таблети
София, 17.02.2015 г. - Във връзка с обявеното днес решение на Комисията за защита на конкуренцията да санкционира предлагане на таблети на цени по-ниски от стойността им, VIVACOMзаявява несъгласието си с взетото решение и ще го обжалва.
Решението на КЗК лишава българските потребители от достъп до таблети на достъпни цени. Забранява се едно от най-големите предимства на пакетното предлагане на услуги – комбиниране на устройства с абонаментен план на изгодна цена. Това е обичайна и установена от години практика както в България, така и в страните от ЕС. Неясно остава и отражението върху другите мобилни оператори в страната – по логиката на Комисията те също ще трябва да променят своята търговска политика. От взетото от КЗК решение полза няма да имат нито крайните потребители, които ще трябва да плащат повече, нито самият бизнес в лицето на мобилните оператори.
В много държави от Европейския съюз може да се купи таблет или телефон само за едно евро, ако е комбиниран с мобилен план или мобилен интернет. КЗК се изправя срещу начина на функциониране на пазара и европейската практика, които са в полза на потребителите. В рамките на закона VIVACOMе давала възможност на потребителите да комбинират таблет или телефон на достъпна цена с подходящ тарифен план, като спестяват пари. Компанията желае да продължи тази практика, която намира за позитивна и клиентски ориентирана.
VIVACOMще обжалва решението на КЗК с цел да защити основната си политика към потребителите - да предлага най-добрия избор от качествени продукти и услуги на достъпни цени.[/Quote]
Къде си тръгнал да се излагаш... (no)
Не знаеш да пишеш правилно на БЪЛГАРСКИ език, не знаеш българските закони, чети:
[Quote]VIVACOM ще се бори за правото на потребителите да ползват качествени и достъпни таблети
София, 17.02.2015 г. - Във връзка с обявеното днес решение на Комисията за защита на конкуренцията да санкционира предлагане на таблети на цени по-ниски от стойността им, VIVACOMзаявява несъгласието си с взетото решение и ще го обжалва.
Решението на КЗК лишава българските потребители от достъп до таблети на достъпни цени. Забранява се едно от най-големите предимства на пакетното предлагане на услуги – комбиниране на устройства с абонаментен план на изгодна цена. Това е обичайна и установена от години практика както в България, така и в страните от ЕС. Неясно остава и отражението върху другите мобилни оператори в страната – по логиката на Комисията те също ще трябва да променят своята търговска политика. От взетото от КЗК решение полза няма да имат нито крайните потребители, които ще трябва да плащат повече, нито самият бизнес в лицето на мобилните оператори.
В много държави от Европейския съюз може да се купи таблет или телефон само за едно евро, ако е комбиниран с мобилен план или мобилен интернет. КЗК се изправя срещу начина на функциониране на пазара и европейската практика, които са в полза на потребителите. В рамките на закона VIVACOMе давала възможност на потребителите да комбинират таблет или телефон на достъпна цена с подходящ тарифен план, като спестяват пари. Компанията желае да продължи тази практика, която намира за позитивна и клиентски ориентирана.
VIVACOMще обжалва решението на КЗК с цел да защити основната си политика към потребителите - да предлага най-добрия избор от качествени продукти и услуги на достъпни цени.[/Quote]
Къде си тръгнал да се излагаш... (no)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Нова оферта от Виваком
1000 минути в плана Net&Call XL, са формирани по следния начин: Два безплатни пакета +BG&Europe L, всеки от тях дава по 200 мин. към всички в Бг и първа международна група. Другите 600 мин. са в стандартния Net&Call XL. Получава се следната конфигурация: 200+200+600 = 1000 минути. Минутите от двата пакета се изразходват с приоритет, т.е. първо тях, след това останалите 600. От тук следва, че първите 200+200 мин. важат и за първа международна група :)
Re: Re: Нова оферта от Виваком
Точно! Ако искате да говорите с 1-ва м-на г-па, 400 мин. са за тях, НО те се изразходват с предимство пред останалите 600 - идиотски Вива маркетинг, no comment!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Технически е заложено така, че пакетите да се изразходват първо, затова И за междунродни са само пъвите 200+200, просто защото са отделни пакети от 600-те мин. на основния план XL.
Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Виж това е интересно...Значи в първата половина на месеца (когато ще изговарям първите 400 минути) мога да звъня спокойно и на приятелите в САЩ...Минутите към първа международна зона важат и за мобилни мрежи в САЩ и Канада.
Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Да така се получава :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Работенето в чужбина хич не е толкова рядко. 0,1% ? Аз съм се прежалил отдавна да ми вървят някакви такси, но да знам, че имам надеждна карта с достатъчно включено време и трафик като се върна. Много са слаби предплатените оферти в България, ама много. Това не знам как никой не го вижда. Аз лично чакам оферта там. Нещо с ад-они за много трафик и включени минути. Нещо толкова нормално извън Бг, а толкова пренебрегвано в страната. Услугите, които е нормално абонамента да ти дава спрямо предплатен вариант е някак си нормално да бъдат около 50-60% повече за същите пари. Тук си говорим за 5-10 пъти.
Fire is Faith
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Днес подписах за този план. Досега бях на Net&Call 300 мин, 600 МБ нет, с остатък 1 месец до края на договора.
Мен този план ме устройва, с малкото изключение, че е 2 годишен. Но за парите и това, което ти дават си струва.
Накратко за тези, които биха подписали.
Офертата е комбинация от 600 мин национални + 2х200 международни. Ако приоритетно говорите с чужбина, 400 мин ще свършат първи и ще имате остатък 600 мин за БГ. Ако предимно говорите с БГ - таксуването е за 1000 мин.
След края на договора таксата става 65.59 лв (29.98 + 2 х 17.80 за международни минути). Максималната неустойка, която се дължи при евентуално предсрочно прекратяване е 393.54 лв (6 такси). Може да се премине на по-ниска тарифа след края на 2 годишния договор.
Мен този план ме устройва, с малкото изключение, че е 2 годишен. Но за парите и това, което ти дават си струва.
Накратко за тези, които биха подписали.
Офертата е комбинация от 600 мин национални + 2х200 международни. Ако приоритетно говорите с чужбина, 400 мин ще свършат първи и ще имате остатък 600 мин за БГ. Ако предимно говорите с БГ - таксуването е за 1000 мин.
След края на договора таксата става 65.59 лв (29.98 + 2 х 17.80 за международни минути). Максималната неустойка, която се дължи при евентуално предсрочно прекратяване е 393.54 лв (6 такси). Може да се премине на по-ниска тарифа след края на 2 годишния договор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
[Quote]Максималната неустойка, която се дължи при евентуално предсрочно прекратяване е 393.54 лв (6 такси). [/Quote]
Малко леко си се объркал - дано не ти се налага да го прекратяваш ;)
Малко леко си се объркал - дано не ти се налага да го прекратяваш ;)