[Заключена поради промяна в офертата]Нова оферта от Виваком
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Е поясни де, след като казваш, че леко се е объркал, обясни как точно стоят нещата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Малко леко си се объркал - дано не ти се налага да го прекратяваш
--------
В смисъл? Не съм чел общи условия, но така ми казаха- до 6 такси неустойка без отстъпките. Нямам телефон на изплащане.
--------
В смисъл? Не съм чел общи условия, но така ми казаха- до 6 такси неустойка без отстъпките. Нямам телефон на изплащане.
Re: Нова оферта от Виваком
Появиха се нови оферти Цени за Лоялни клиенти на Смартфони .. Microsoft Lumia 535 Dual 9,90лв. за Net&Call XXL за нормални клиенти цената е 109,90лв. С Net&Call XL Лоялни клиенти 89,90лв. стандартна цена 139,90лв. Също има добри отстъпки за Huawei Ascend G7
5.5" IPS , Sony Xperia M2
4.8" qHD дисплей :D
5.5" IPS , Sony Xperia M2
4.8" qHD дисплей :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
[Quote]Е поясни де, след като казваш, че леко се е объркал, обясни как точно стоят нещата.[/Quote]
Чешти форума - доста се изписа по темата. Нямам време да ти преразказвам и да почвам да споря...
Чешти форума - доста се изписа по темата. Нямам време да ти преразказвам и да почвам да споря...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
От утре Теленор в отговор на Виваком пускат резерв Стандарт 19,99 на промоция на 14,99 и включва 1000 национални минути и 4000МБ + 400 нац. Мин. И 4000мб в резерв!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Потвърждавам, а и има план за 2,90 лева на месец - 60 минути към всички
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Неее :D това е добавка за стари тарифи ако искат национални минути!
Чети внимателно!
Чети внимателно!