[Заключена поради промяна в офертата]Нова оферта от Виваком

MapTo_D
Регистриран: 05 юни 2006, 13:21

Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от MapTo_D » 09 мар 2015, 10:06

На който не му харесват тия оферти...не знам какво да кажа!? Ама може да изчакате още, сигурно ще пуснат за 10 лв. неограничени минути и 4-5 гб нетец... :D :|

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от mkpetrov » 09 мар 2015, 10:11

Могат да махнат разделението на дневен и нощен трафик, например. Иначе планът е добър дори за 1-годишен договор, ако го нямаше разьделението. Някой няма ли инфо от "кухнята", дали има шанс и това да стане?

vv
Регистриран: 06 юни 2007, 17:54

Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от vv » 09 мар 2015, 10:12

Който има такъв договор с Виваком на тази тарифа да провери да ли някъде пише, че след 30 април ще има делене на МВ на дневни и нощни.
Ако може и да го снима и сложи снимка тук, като естествено скрие лични данни.
В официалните правила не обелват и дума за деленето на МВ от 30 април, а на друго място в сайта им го пише- или някой ще каже , че не е коригирано.
Не вярвайте много на служители като цяло, да не излезе - да сте прочели договора и в сайта.
С деленето на МВ може би до някъде си предпазват и мрежата от претоварване.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от mkpetrov » 09 мар 2015, 10:27

Всъщност интересното е и че пише "промоционални мб". Чудя се дали това разделение не е валидно само за 2-годишните договори? Но наистина на служителите по телефона няма как да се вярва и е безсмислено да питаме - само от хора тук с договори или служители на оператора може да разберем повече.

edit: Сега пак погледнах правилата на промоцията и според нея, непромоционалните гигабайти са наполовина (След изтичането на договора, а явно и при едногодишен). Много некоректно това е "забравено" в таблицата с условията, ако е вярно.

edit: Звъннах все пак да видя какво ще кажат - наистина са 2 гигабайта след изтичане или при 1-годишен договор

MapTo_D
Регистриран: 05 юни 2006, 13:21

Мнение от MapTo_D » 09 мар 2015, 10:39

На мен една такава оферта би ми паснала идеално, дори и ако нета е разделен на дневен и нощен - аз съм точно на такъв график и нямаше да има значение. Само че не дават да се преподписва договор мишугите, а аз няма типично по български да отида да пусна още 1-2 карти само и само да не изтърва промото. Но след година показно ще си пре-прехвърля номера към някой от другите оператори, като в момента клоня повече към стария си такъв /мтел/. Там поне спънки никога не ми бяха правили. :S

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от KOBRETI » 09 мар 2015, 10:43

Не осъзнават колко клиенти ги напуснаха заради това ограничение и отидоха на по-високи такси в Мтел, примерно...

vlmaster
Регистриран: 01 авг 2012, 11:23

Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от vlmaster » 09 мар 2015, 11:42

Забелязвам, че при Теленор тарифирането на МB е :

*Минималното първоначално/ последващо тарифиране на данни е 5/1 КВ (килобайт).

При Виваком е :

*Трафик на данни се тарифира на 1 KB.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от A4i » 09 мар 2015, 11:54

Първоначалното тарифиране с 5KB няма голямо значение, освен ако не са включени досадните услуги, които на 15 минути Ви позиционират и пращат 2KB инфо на сървърите. Тогава губите 288KB на ден или 8,5MB за месец.

tweeg
Регистриран: 09 мар 2006, 10:23

Мнение от tweeg » 09 мар 2015, 13:38

Няма ли най-накрая да оправят и плановете само за мобилен интернет (и за трите оператора става въпрос)?

Имам един таблет на Трафик М+ за мисля 7-8 лева беше промоцията преди 2 години, а сега едва ли не по-изгодно идва да си взема карта с гласова услуга и интернет отколкото само карта с интернет при сегашните цени.

Отговори