[Заключена поради промяна в офертата]Нова оферта от Виваком
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
прав си цените вече са пуснати с промоцията на сайта им .телефона вече е 14.90лв/мес. +15,00мес. такса.
насам народе смъкнахме [B]само[/B] цените на таксите
къде е колегата дето ша взима леновото за 280, но вече стана 319 и 8месеца таксите станага 5(woo)
насам народе смъкнахме [B]само[/B] цените на таксите
къде е колегата дето ша взима леновото за 280, но вече стана 319 и 8месеца таксите станага 5(woo)
Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Според мен, това е и вратичката да привлекат повече клиенти и после като подпишат хората да осъзнаят, че трафика им е разцепен от 1ви Май... Не знам дали може да се подведат под отговорност Вивата за това нещо, защото съм сигурен, че ще си мълчат тихичко за разделения трафик, докато човека не сключи договора. Абе, прикрита измама си е, факт, щом и никъде не го обявяват на видно място това. :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Позна донякъде колега :) Поради изключително добрата оферта се разходих до магазин на Вива. Телефона е вдигнат от 280 на 320 лв. с тарифата за 15 лв. Разбира се, скарах се на служителя защо не е актуализиран сайта, при положение, че вътрешната им система е ъпдейтната. Служителя се шашна малко :D но каква вина има той? За бой са мениджърите по високите етажи от сградата на Цариградско шосе.
Но дори и с новата цена си остава оферта. Внася се депозит от 30 лв. за нова карта или 20 лв. при прехвърляне на номер. Депозита се приспада от втората фактура. При преподписване няма депозит.
Изумителното е, че за първи път се предлага оферта, двойно по-добра от тарифата на боб за 15 лв. Това досега никога не е било. Хубаво нещо е конкуренцията (yes)
Но дори и с новата цена си остава оферта. Внася се депозит от 30 лв. за нова карта или 20 лв. при прехвърляне на номер. Депозита се приспада от втората фактура. При преподписване няма депозит.
Изумителното е, че за първи път се предлага оферта, двойно по-добра от тарифата на боб за 15 лв. Това досега никога не е било. Хубаво нещо е конкуренцията (yes)
Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
няма да цепят мбтите, а гъза на целокупния работлив народец. Идват още 3 бнви оператори не купувайте от вивата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Къде е двойното? Дневният интернет ти е точно колкото при боба. Като добавим и срочния договор, единственото предимство е, че нетът не спира след изчерпване (Не, че това е малко, но можеш да го получиш и с едногодишен договор на друг план или без срочен договор на Free).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
:D:D:D:D:D ти го знаеш, но не могат да асимилират другите.
Re: Нова оферта от Виваком
Убеден съм,че ако някой от операторите пусне план с 2000 мин и 5 гб за 0.99 лв на месец пак ще се намери някой да мрънка.:D:D:D
Re: Re: Нова оферта от Виваком
Защо им е да го правят? Очевидно каквото и да пуснат, все ще има достатъчно първосигнални ентусиасти, които да подписват :| Гледам, че и на Теленор има вълна от недоволни, подписали на предишните дървени Резерви.
Чакаме 3-годишните договори с мегабайти, достъпни на всеки четен час
Чакаме 3-годишните договори с мегабайти, достъпни на всеки четен час
Re: Нова оферта от Виваком
Истината е следната, след отлива от Теленор последва отлив и от вивата.Опитват се да задържат клиентите си.Вивата предлагаше оферти само за нови клиенти и карти, не можеш да минеш от една програма в друга заразлика от мтел където е позволено всичко.Мтел раздели цените с тел и без пак спечели.Чакахме вивата да отговори на 20.60 на мтел офертата, но си държеше 30лв с комбинация 20лв и последните недоволни от вива отидоха в мтел, за теленор те пуснаха хубава оферта за 20лв.[B]ВИВА ЗАГУБИ БИТКАТА С МТЕЛ[/B];) още от рождения си ден септември месец.Ядоса много свои стари клиенти с невъзможността си да преподпишат.А българина не дава да го клатят и напук и заради обидата,че не ги зачитат си смени оператора.
Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Пич, не те кефи- не подписваш. Какъв е проблема и защо трябва да казваш на черното бяло?
Минутите при Вива са двойно повече 1000 срещу 500 при боб. Това защо не го коментираш? За нета- това разделение на дневен/нощен така и не е започнало досега. Дори и да започне мен не ме бърка. Нета при Вива става на 128 к след изчепване на бързите, а при боб изцяло спира, кое е за предпочитане???
При Вива може да си добавиш 400 МБ за 1.90 лв., които важат по всяко време на денонощието, при боб добавяш 500 МБ за 5 лв. Кое е по-добре??? Защо трябва за елементарни неща да спорим? Офертата на Вива е в пъти по-добра от боба.
За договора- двегодишен. Да, но си взимаш нов телефон за 320 лв. вместо за почти 500 лв. Ако не ти трябва го продаваш и с изкараните пари (поне 100-120 лв.) имаш платени месечните такси за половин година напред. Това защо не го споменаваш? Как при боб ще бъдеш 6 месеца без месечна такса и с 1000 мин. към всички + 2000 МБ нет? Няма как, това е отговора.
Минутите при Вива са двойно повече 1000 срещу 500 при боб. Това защо не го коментираш? За нета- това разделение на дневен/нощен така и не е започнало досега. Дори и да започне мен не ме бърка. Нета при Вива става на 128 к след изчепване на бързите, а при боб изцяло спира, кое е за предпочитане???
При Вива може да си добавиш 400 МБ за 1.90 лв., които важат по всяко време на денонощието, при боб добавяш 500 МБ за 5 лв. Кое е по-добре??? Защо трябва за елементарни неща да спорим? Офертата на Вива е в пъти по-добра от боба.
За договора- двегодишен. Да, но си взимаш нов телефон за 320 лв. вместо за почти 500 лв. Ако не ти трябва го продаваш и с изкараните пари (поне 100-120 лв.) имаш платени месечните такси за половин година напред. Това защо не го споменаваш? Как при боб ще бъдеш 6 месеца без месечна такса и с 1000 мин. към всички + 2000 МБ нет? Няма как, това е отговора.