[Заключена поради промяна в офертата]Нова оферта от Виваком
Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Ей пич, не спря да мрънкаш по всички промоционални оферти. Ти какво искаш, за 5лв неограничени разговори към всички и неограничен нет, че да можеш спокойно да си слушкаш радио? Ставаме свидетели на страхотни оферти, каквито не сме си и помисляли, че може да доживеем по нашите земи (макар и промоционални а не официални)!!! Такова пък мрънкало като тебе втори няма в този форум, честно.;)
Стой си на б-кънекта и не давай определения, като "първосигнални" и тем подобни. То бива хейтъри ама нали сме си българи и света ни е крив. Като не ви харесват офертите, не ги коментирайте. Защо е нужно да дразните хората с вашия негативизъм?
Стой си на б-кънекта и не давай определения, като "първосигнални" и тем подобни. То бива хейтъри ама нали сме си българи и света ни е крив. Като не ви харесват офертите, не ги коментирайте. Защо е нужно да дразните хората с вашия негативизъм?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
Напротив, допълнителните мегабайти също са разделени на нощни и дневни - там си го пише на съвсем видно място. Така че за 1.9 имаш все едно 200. Къде с тях, там и без тях.
За минутите ок, моя грешка. Телефон може да вземеш евтино, но ако се наложи да прекратиш предсрочно договора, пак ще се бръкнеш много сериозно
За минутите ок, моя грешка. Телефон може да вземеш евтино, но ако се наложи да прекратиш предсрочно договора, пак ще се бръкнеш много сериозно
Напълно съм съгласен с теб (yes)
Много добре го каза. Досега никога не е имало толкова добри оферти и пак ще се намери някой да мрънка. Аман от проклетия български манталитет (no)
[Quote] Телефон може да вземеш евтино, но ако се наложи да прекратиш предсрочно договора, пак ще се бръкнеш много сериозно[/Quote]
Хайде стига с мрънкането!! Като се опасяваш, че може да ти се наложи да си прекратиш договора, не взимаш телефон! Или взимаш евтино телефон и си плащаш смешните такси по 15 лв. на месец до края, какъв е проблема??? Хем евтин телефон, хем без договор няма как да стане! Ей ти боб, там е без договор и без евтин телефон.
Много добре го каза. Досега никога не е имало толкова добри оферти и пак ще се намери някой да мрънка. Аман от проклетия български манталитет (no)
[Quote] Телефон може да вземеш евтино, но ако се наложи да прекратиш предсрочно договора, пак ще се бръкнеш много сериозно[/Quote]
Хайде стига с мрънкането!! Като се опасяваш, че може да ти се наложи да си прекратиш договора, не взимаш телефон! Или взимаш евтино телефон и си плащаш смешните такси по 15 лв. на месец до края, какъв е проблема??? Хем евтин телефон, хем без договор няма как да стане! Ей ти боб, там е без договор и без евтин телефон.
Re: Нова оферта от Виваком
И най якото е,че може и да се подпише само за 1 година
Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
колега за мен боб офертата е приемлива без брачен договор и не ща и тилифон.Мислим че боба ще пусне 1000мин и 1гб за 15лв.
Публична тайна е отлив от Теленор и Вивател.
ОТ 100 контакта в тела ми 73 са на боб.Следва вива и теленор номер няма
Публична тайна е отлив от Теленор и Вивател.
ОТ 100 контакта в тела ми 73 са на боб.Следва вива и теленор номер няма
Re: Re: Нова оферта от Виваком
[quote]И най якото е,че може и да се подпише само за 1 година [/quote]
В pdf-а с условията пише, че са валидни при 24-месечни договори, но са пропуснали да го напишат в страницата с плановете.
В pdf-а с условията пише, че са валидни при 24-месечни договори, но са пропуснали да го напишат в страницата с плановете.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком
А знаеш ли кое се промени в моята телефонна книга? Промени се това, че вече не ми дреме кой на какъв оператор е! Не се ограничавам в разговорите, не се притеснявам, че мб-те ми ще свършат.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Най-изгодно е да се подписват двугодишни договори БЕЗ покупка на телефон. Телефона е най-обвързващото нещо при операторите. Ако не се вземе телефон ползваш винаги добра оферта, която можеш да смениш по всяко време. От тази година ще има промени в законодателството, касаещи неустойката при предсрочно прекратяване на ДД, много по-евтино ще е да се прекрати такъв договор, ако не е купувано устройство. До скоро тъй или иначе всеки обясняваше колко по-скъпо давали телефоните операторите (не и аз, аз винаги си купувам оттам телефоните и не ми дреме за договорите дали са една, две или три години - аз оператор тъй или иначе винаги ще ползвам и от години съм много доволен от сегашния).
-
- Регистриран: 16 дек 2014, 14:31
Здравейте,който иска да си мрънка.По добри оферни от вивата няма,колкото и на някой да му се иска. Как може някой да каже на черното бяло,това просто не го разбирам.Изглежда много хора не ги интересува за какво си дават парите и какво получават за това.
Имаш ли повечко инфо за въпросните промени? Със сигурност ли ще се въведат и колко ще е максималната неустойка? И дали ще важи при заварено положение, или само за договорите, подписани след тази промяна?:)