[Заключена поради промяна в офертата]Нова оферта от Виваком

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от Ванката » 01 мар 2015, 15:55

Ей пич, не спря да мрънкаш по всички промоционални оферти. Ти какво искаш, за 5лв неограничени разговори към всички и неограничен нет, че да можеш спокойно да си слушкаш радио? Ставаме свидетели на страхотни оферти, каквито не сме си и помисляли, че може да доживеем по нашите земи (макар и промоционални а не официални)!!! Такова пък мрънкало като тебе втори няма в този форум, честно.;)
Стой си на б-кънекта и не давай определения, като "първосигнални" и тем подобни. То бива хейтъри ама нали сме си българи и света ни е крив. Като не ви харесват офертите, не ги коментирайте. Защо е нужно да дразните хората с вашия негативизъм?
Samsung GALAXY S22 Ultra

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от mkpetrov » 01 мар 2015, 15:58

Напротив, допълнителните мегабайти също са разделени на нощни и дневни - там си го пише на съвсем видно място. Така че за 1.9 имаш все едно 200. Къде с тях, там и без тях.
За минутите ок, моя грешка. Телефон може да вземеш евтино, но ако се наложи да прекратиш предсрочно договора, пак ще се бръкнеш много сериозно

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Мнение от Мilen » 01 мар 2015, 15:58

Напълно съм съгласен с теб (yes)

Много добре го каза. Досега никога не е имало толкова добри оферти и пак ще се намери някой да мрънка. Аман от проклетия български манталитет (no)
[Quote] Телефон може да вземеш евтино, но ако се наложи да прекратиш предсрочно договора, пак ще се бръкнеш много сериозно[/Quote]
Хайде стига с мрънкането!! Като се опасяваш, че може да ти се наложи да си прекратиш договора, не взимаш телефон! Или взимаш евтино телефон и си плащаш смешните такси по 15 лв. на месец до края, какъв е проблема??? Хем евтин телефон, хем без договор няма как да стане! Ей ти боб, там е без договор и без евтин телефон.

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от Диян » 01 мар 2015, 16:01

И най якото е,че може и да се подпише само за 1 година

JFOX
Регистриран: 25 сеп 2014, 10:39

Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от JFOX » 01 мар 2015, 16:04

колега за мен боб офертата е приемлива без брачен договор и не ща и тилифон.Мислим че боба ще пусне 1000мин и 1гб за 15лв.
Публична тайна е отлив от Теленор и Вивател.
ОТ 100 контакта в тела ми 73 са на боб.Следва вива и теленор номер няма

mkpetrov

Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от mkpetrov » 01 мар 2015, 16:10

[quote]И най якото е,че може и да се подпише само за 1 година [/quote]
В pdf-а с условията пише, че са валидни при 24-месечни договори, но са пропуснали да го напишат в страницата с плановете.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова оферта от Виваком

Мнение от Ванката » 01 мар 2015, 16:10

А знаеш ли кое се промени в моята телефонна книга? Промени се това, че вече не ми дреме кой на какъв оператор е! Не се ограничавам в разговорите, не се притеснявам, че мб-те ми ще свършат.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 01 мар 2015, 16:10

Най-изгодно е да се подписват двугодишни договори БЕЗ покупка на телефон. Телефона е най-обвързващото нещо при операторите. Ако не се вземе телефон ползваш винаги добра оферта, която можеш да смениш по всяко време. От тази година ще има промени в законодателството, касаещи неустойката при предсрочно прекратяване на ДД, много по-евтино ще е да се прекрати такъв договор, ако не е купувано устройство. До скоро тъй или иначе всеки обясняваше колко по-скъпо давали телефоните операторите (не и аз, аз винаги си купувам оттам телефоните и не ми дреме за договорите дали са една, две или три години - аз оператор тъй или иначе винаги ще ползвам и от години съм много доволен от сегашния).

meteor1212
Регистриран: 16 дек 2014, 14:31

Мнение от meteor1212 » 01 мар 2015, 16:11

Здравейте,който иска да си мрънка.По добри оферни от вивата няма,колкото и на някой да му се иска. Как може някой да каже на черното бяло,това просто не го разбирам.Изглежда много хора не ги интересува за какво си дават парите и какво получават за това.

mkpetrov

Мнение от mkpetrov » 01 мар 2015, 16:11

Имаш ли повечко инфо за въпросните промени? Със сигурност ли ще се въведат и колко ще е максималната неустойка? И дали ще важи при заварено положение, или само за договорите, подписани след тази промяна?:)

Отговори